Новини  
НОВ САЙТ НА RAILWAYPASSION
27 February 2011



"Приятели,
След дълги месеци на обсъждане и работа по новото лице на Railwaypassion, обновеният, даже коренно променен облик на сайта ни вече е налице. Дали той ще отговори на потребностите на жп моделисткото общество, ще се разбере в процеса на ползването му, за което очакваме активна позиция и от ваша страна, защото мнението ви е много ценно за нас.

А сега само можем да кажем:

"ДА БЪДЕ!"

Тагове: Railwaypassion
Коментари
Frits Osterthun - 24/02/2012
Congratulations truely.
Frits

Пламен Петров Георгиев - 19/04/2011
След като ми бе подсказано от приятел за вас- ето и аз се включвам, защото няма нищо по-интересно за мен от хобито ми, а именно миниатюрните железници. Поздравления за сайта, въпреки трудностите, които срещам с изписването на английски, когато го търся в интернет?! Успех на всички, занимаващи се с нещо любимо за тях и, надявам се интересно за околните!?

Voodoo - 28/02/2011
Допада ми новата визия на сайта. Идеята за споделяне в Facebook никак не е лоша, доста търсачки индексират в Facebook което ще допринесе за популяризирането на хобито.

Ivo - 27/02/2011
Идеята на сайта е да може всеки да коментира 4 те рубрики проекти, новини,събития, статии. Също така да може да споделя в Facebook и Twitter. Така всички заедно да изградим сайта отговарящ на потребностите на жп моделисткото общество.

Нека всеки който иска да сподели или да разкаже интересни или полезни нещa свързани с хобито да се свърже с екипа на Railway Passion.

Добави коментар
Полетата, отбелязани с *, са задължителни.
Ако желаете да участвате в конкурса за най-добър коментар, моля впишете e-mail адреса си и трите си имена.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*
Сподели facebook Facebook twitter Twitter


© 2024 RailwayPassion. Всички права запазени. Special thanks to the cool guys of StudioITTI Уеб дизайн и изработка на интернет сайт от Студио ИТТИ - Уеб базирани решения
Национална среща на железопътните моделисти в България Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм – България"