Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Кой,какви моделчета е сътворил!!!!!
toniemi:
Преди известно време Влади ми каза ,че темата в която представям макетите и моделчетата които правя(Макетите на Антон Манковски) ,е много разводнена.Наистина много работя :o :o :o ;D и доста неща представям ;)но има и други хора за които знам че правят доста модели (Ясен,Васко ...).Нека тази тема да бъде само за модели правени ръчно.Няколко,до болка познати примера от мен:
04 и 06 серия
07 серия
51 серия
52 и 55 серия
44 серия
42 серия
46 серия
61 серия
49 серия
46 серия
36 серия
08 серия
26 серия
27 серия
28 серия
Локомотив 1918 с 80 г трудов стаж (изгубил съм му комина)
09 серия-след реконструкцията
03 серия
01 серия (Задното колело ми трябваше за друга машина и го махнах)
Двуетажни вагони
Мотриси 23 серия
Една теснолинейка 77 серия
Парните машини съм ги правил с части от джуниорски локомотивчета.
Предполагам ,може нещо да съм пропуснал,но не ме корете ;D
toniemi:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1000.msg13436#msg13436 date=1227437760 ---Преди известно време Влади ми каза ,че темата в която представям макетите и моделчетата които правя(Макетите на Антон Манковски) ,е много разводнена.Наистина много работя :o :o :o ;D и доста неща представям ;)но има и други хора за които знам че правят доста модели (Ясен,Васко ...).Нека тази тема да бъде само за модели правени ръчно.Няколко,до болка познати примера от мен:
--- Край на цитат ---
Еее...,нищо не показвате :(
Мотриса 19 001
toniemi:
18 001
G_GROZ:
Не стават никакви думи за поздравления и това си е! :hi: :victory: :yahoo: :clapping: :thank_you: :lol: :) :yes:
Сaprycorn:
Тонка, ето ти малко и от мен:
BR 41
BR 23
BR 44
BR 01
Всички са правени през 1999 година в modellbahnmanufacturen Caprycorn
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия