Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Фиксиране на конекторите към FREMO модулите
Жоро:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1001.msg13524#msg13524 date=1227522749 ---Рефиле , стига глупости - да не вземеш да се 'заличиш' ?! - усмихни се бе , човек , не сме на война :)
--- Край на цитат ---
Прав си Адри, ама вече я изтри. И го разбирам. Когато имаше нужда да помогне, го направи без да се бие в гърдите. Тихо и кротко. За общото.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1001.msg13529#msg13529 date=1227523123 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=1001.msg13524#msg13524 date=1227522749 ---Рефиле , стига глупости - да не вземеш да се 'заличиш' ?! - усмихни се бе , човек , не сме на война :)
--- Край на цитат ---
Прав си Адри, ама вече я изтри. И го разбирам. Когато имаше нужда да помогне, го направи без да се бие в гърдите. Тихо и кротко. За общото.
--- Край на цитат ---
Жоро, не съм съгласен с теб. Човек трябва да отстоява интересите си. С изтриването на акаунта си никой няма да допринесе с нищо полезно, напротив, това може да повлече и други хора след него, и нещата стават лавинообразни. И сега ще трябва да си говоря с рефилчето само на мобилния .... ей, ще ми натоварите сметката за телефона!!!
Лъчка, теб мога да посъветвам да не си краен с триенето на мнения, поне във форума на Пежо Клуб България това се прие много остро от останалите потребители. Но там нещата се решиха от самосебе си - модераторите станаха по-либерални, потребителите започнаха да се съобразяват повече с правилата на форума.
Пламене, Лъчо, съветвам ви да кротнете. Ако ще и само за да удовлетворите моия каприз да не се дърляте във форума, става ли? В крайна сметка във форума влизат и външни хора, които като решат да се регистрират, и попаднат на такива спорове, могат да се отдръпнат. Лъчо да модерира умерено и да не се хапе с Пламен, а Пачи от своя страна да не е толкова злостен и да не се кове с Лъчо. Агресивността ви един към друг надали ще бъде адмирирана от когото и да било тук!!!
schatsi:
??? ??? ???...КВО СТАА ТУКА ?!? ??? ??? ???
...ша са избиете за тия жици и куплунзи кат мангали бре....да не би на вторични суровини да ги връщате...?!?
...баси ...я не се ИЗЛАГАЙТЕ...
...немам думи..
:-X :-X :-X
misho_tabakoff:
П.П.
Но макар и да не съм съгласен с Пламен за дейното му участие в конкретния раздор, напълно съм съгласен с него, че щом като дадена концепция вече е приета, не е разумно да се променя. Аз лично се занимавам с проектиране и изграждане на компютърни кабелни системи, и мога да ви кажа, че има много начини кабелите да бъдат укрепени и прокарани рационално, без да има опасения от провисване, късане и т.н.
EMPEROR:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1001.msg13518#msg13518 date=1227521208 ---Браво Спасе! Браво Лъчо! Чудесен пример за колективна игра. Но само между вас. Правилно, не е задължително да се съобразявате с това, какво се е дискутирало и решило. Важното е имаме мнение, а това, че го меним на 180 градуса, когато ние удобно няма значение.
--- Край на цитат ---
Друго си е колективна игра между теб и Пач ;) Знам много повече отколкото ти се иска да знам, но няма да обръщам темата на това.
Спас имаше мнение, сподели го! Имаше анкета, гласувате си мирно и тихо и накрая излиза негативен вот и се забравя по темата. Ей на това му викам свобода на словото, а не някой реши и направи нещо и хоп другите му се хвърлят да го дъвчат.
Пач да до сега не е изтрито мнение от тази тема както мое така и твое, ако модерирам, ще измодерирам и себе си, не се притеснявай.
Рефил сам си се изтри по собствено желание. Оставих избора на него, той така си е преценил.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия