Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Фиксиране на конекторите към FREMO модулите
ivo:
:( не мога да повярвам. Държите се като малки деца.
Напрово съм бесен, не можете да общувате нормално, а клуб ще ми правите. Та вие за най-малкото нещо не може да се разберете, та какво остава за клуб.
Преди всичко трябва да се научим, че хората са различни и съвсем не са идеални. Но! Всеки има своите добри страни и те именно трябва да бъдат оценявани... И да гледаме позитивно на нещата - те са препоръчителни, а не ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Защо забравихте за какво е хобито? Или като всичко в тази държава двама са чета, а трима са чета с предател.
Определено това не е удоволствието и спокойствието което очаквах от хобито и срещата с приятни, позитивни хора.
pach:
:-[ :-[ :-[
Мненията ми в тая тема , лично аз съм си ги "модерирал" ...
извинете ме , нищо човешко не ми е чуждо...
:-[ :-[ :-[
misho_tabakoff:
--- Цитат на: pach link=topic=1001.msg13539#msg13539 date=1227525019 ---Момчета , ако искаме да направим един общ клуб на всички български железопътни моделисти , по - често трябва да се събираме и напиваме заедно , за да се познаваме по-добре и да не се поддаваме на тъмните си моделистки души!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
В тази връзка само да добавя - и по малко да се заяждаме един с друг. Преди да оплюете нещо помислете дали това е правилният подход и дали няма да е по-разумно да се обсъди на лично, отколкото да става публично достояние и да се въвличат всички останали потребители.
А и когато нещата се решават мирно, всички са облагодетелствани.
pach:
Обаче жълтинките "най-" се четат ...
Днес един човек не ни стигна ,да изравним рекорда от октомври за най-много онлайн съфорумци...
Дано следващият път е за нещо с положителен заряд... ;D
наздраве!!! ;)
EMPEROR:
Ето и аз се самоизмодерирах и посмекчих тона. Да прощават съфорумците, че ги занимаваме с глупости.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия