Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Come back , Refile mamin :)

<< < (2/4) > >>

Adrian:

Паце , ти! - ти си човекът , който ще го върне в лоното хобистко . Бъди така добър и му повлияЙ!

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1019.msg14113#msg14113 date=1228298287 ---

Паце , ти! - ти си човекът , който ще го върне в лоното хобистко . Бъди така добър и му повлияЙ!

--- Край на цитат ---

Мммм , това не съм го видял ...
Ама какво да му влие , по-добре от този форум !?
Като дори тук  в тази тема има изтрити мнения  ;) ...някой се въртят на 180 градуса , според вятъра... :-X
Той  си беше много прав - на един се позволяват и открити провокации , на друг думите се тълкуват , както дяволът - евангелието , пък трети предпочитат дори да не ги знаят , че четат тук...Шарен свят , разни идеали , различни хора , не смятам , че ще се върне скоро при нас във форума въпреки точният лаф на Иво - "Не сме толкова много , че така да постъпваме по между си...".
Той ще реши , дали си струва да пристъпи думата си...за да го направи , наистина трябва да се случи нещо истинско и по-така...
 :-X :-X :-X

Adrian:

Рефилеееее !?

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=1019.msg14427#msg14427 date=1228737189 ---Ама какво да му влие , по-добре от този форум !?
Като дори тук  в тази тема има изтрити мнения  ;) ...някой се въртят на 180 градуса , според вятъра... :-X
Той  си беше много прав - на един се позволяват и открити провокации , на друг думите се тълкуват , както дяволът - евангелието , пък трети предпочитат дори да не ги знаят , че четат тук...Той ще реши , дали си струва да пристъпи думата си...

--- Край на цитат ---

Наистина имах намерение да му звънна, но веднага след като публикувах мнението си, ми писаха поне пет човека на лична, като възроптаха срещу идеята ми с довода, че си е лична работа и избор на Refil дали ще бъде член на този форум и затова да не предприемам нищо. Съгласих се с това становище, не предприех нищо, а за да няма повече дискусии относно проблема, изтрих няколко мнения.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1019.msg14552#msg14552 date=1228827236 ---
Наистина имах намерение да му звънна, но веднага след като публикувах мнението си, ми писаха поне пет човека на лична, като възроптаха срещу идеята ми с довода, че си е лична работа и избор на Refil дали ще бъде член на този форум и затова да не предприемам нищо. Съгласих се с това становище, не предприех нищо, а за да няма повече дискусии относно проблема, изтрих няколко мнения.

--- Край на цитат ---

Мдаааа , както се казва в такъв случай :
" случая е приключен - забравете. " !!!
Виновни няма както винаги напоследък в тази страна!
---------------------------------------------------------------

Адриии , браткооо ... пак сме слънчасали .... :P  ;D ::)
Ако се бе върнал тук Рефил , някой в такъв случай трябваше да се извинят ...
От активните хора във форума които го познават  , на нас ни заявиха желание за покана  към Ники  почти на 100 %...!!!
Обаче явно  си играят игрички , та са били с повече от едно мнение !!!  ;)
Уф , абе уж само ние четем фантастика , пък то я глей кво стааа!?!? ;D ;D ;D

По този начин , Николай никога повече няма да влезне тук , в този форум (мое мнение) защото се оказа абсолютно прав.

Ще дойде едно друго време ... и някой хора ще съжаляват  че са постъпили така.
Дано да могат да си спомнят за какво!!!

---------------------------------------------------------------------

Моля модераторите да считат тази тема за приключена , и да я заключат .
Нещо подобно на "продава" - стоката (а сетете се кое е стоката!? ;)) е изчерпана.
 ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия