ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Емотикони
Best Ripper:
Имам предложение да се променят емотиконите във форума, както и да се увеличи броят им. Още от първото ми влизане ми направи много неприятно впечатление размера и грозния вид на картинките... Не можеш да разбереш изобщо половината от тях какво значат, трябва да сложиш мишката върху тях, за да се отвори поп-ъпа. Не случайно някой /май беше Мунчо/ пуска външни картинки, които са къде-къде по-читави във всяко отношение.. Е, те специално са малко едри за масова употреба, но мисля, че и това може да се промени...
EMPEROR:
Изнамерете цял сет с хубави, но не много големи картинки и ще го сложа...
XRISTO:
Мдам, идеята е читава. ::)
pach:
Ей тия бяха цял набор , но да ме утрепете не си спомням от де ги взех - обаче са приятни и са малко по-големшки от сегашните...на сегашните много им харесвам че като сложа мишката и си пише що е и то на български!това ако може да си остане на новите които си харесате...
Мисля че някакъв немски сайт ги предлагаше...
Maktub:
Имам цяла серия емотикони .rar - готини са, но как да ти ги пратя? Ще опитам така:
http://qip.ru/files/kolobok_for_qip_big_pack.rar
Кликваш на линка и направо ги теглиш. Самите емотикони са от qip.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия