Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Кой е истински хобист !?
Vlado:
Аз пък преди време чух, че и Симеон Сакскобурготски също е запален жп моделист. Ама дали не е партенка, не знам.
Der Hetzer:
Шимон е по-запален да моделира ландшафт от жетони върху зеленото сукно на рулетката ;)
zazo:
Пацо утрепа ме, за Рикардо Патрезе изобщо не съм предполагал, пък му се кефех яко докато караше. Давай и останалите на спотайвай.
pach:
Майтап бе Уили!!! ;) :P ;D
В момента превеждам препоръката на NMRA - RP-9.2.2 за променливите (СV-тата) при DCC и там на техният сайт попаднах на тема за начинаещи където е и този списък с "подръжници" на "детските влакчета"- Хамериканците са го поместили под мотото " Ако вие омръзнало близки и приятели да ви се присмиват заради детските влакчета , покажете им този списък и спете спокойно - не сте сами в хобито (и лудостта си)".
;D ;D ;D ;D ;D
Та така...
Coltrane:
Рикардо Патрезе в едно от последните си интервюта преди напускането на Формулата през 95-96 г, ако не ме лъже паметта, беше каза, че най-много се радва от факта , че "най-после щял да има свободно време за влаковете си" :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия