Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музей по транспорта гр.Русе
Rado:
Месец преди срещата в Русе ще прибавя още един щрих към железопътната история на града, с цел ако някой има интерес да отиде и да разгледа малкото останало.
На три места по кейовата стена съществуват съоръжения, представляващи вдадени навътре във водата, вертикално спускащи се участъци. Върху две от тези "издатини" все още съществуват остатъци и следи от релси.
След кратък дебат в един от русенските форуми преди време стана ясно, че това са допълнително изградени вертикални кейови стени, улесняващи претоварването между вагони и кораби.
Първото такова съоръжение е построено още през 19-ти век, непосредствено до старата гара (днешния музей на транспорта). Следващата снимка я има и по-напред в темата, но я слагам тук отново.
За момента не ми е ясно дали този железопътен кран е съществувал едновременно със стационарния, за който също стана въпрос няколко страници по-напред, но от начина по който е изградена площадката предполагам, че от самото начало ги е имало и двата.
След построяването на кейовата стена преди няколко години в този участък на реката, от въпросното съоръжение е оставена една съвсем малка част, където все още личат следите от релсите на крана.
Следващата снимка е една от последните, преди местността завинаги да бъде погълната от огромните бетонни блокове на кейовата стена.
Другото такова съоръжение се намира на входа на лимана (пристанище Русе Запад). Построено е преди повече от 90 години, но все още могат да се заблежат няколко метра релси върху него. Интересното тук е, че коловозите са два. Разположено е също перпендикулярно на гаровите коловози и се е използвало за претоварване на въглища. Явно с навлизането на големите пристанищни кранове постепенно отпада нуждата от използването му и то се прверъща просто в едно удобно място за риболов :) .
Снимката на парния багер работил на това място е от архива на Д. Никифоров.
Третото подобно място се намира под извитата пасарелка в крайдунавския парк, но не ми е известно там да е имало жп релси, кран, парен багер или нещо свързано с железници.
gzo:
--- Цитат на: Rado link=topic=1052.msg104291#msg104291 date=1460406711 ---...За момента не ми е ясно дали този железопътен кран е съществувал едновременно със стационарния, за който също стана въпрос няколко страници по-напред, но от начина по който е изградена площадката предполагам, че от самото начало ги е имало и двата.
...
--- Край на цитат ---
Според мен в началото е имало само ЖП кран (този от горната ти снимка), а в последствие след премахването му е монтиран стационарният, който си си беше там до последно. Площадката знаеш е малка и не мога да си представя да има габарит за развъртането им на едно място.
На мен друго ми беше по-интересно ! Спомените ми са от средата на 90-те, когато ходех да се къпя точно на плажа под крана (стълбичките тръгваха точно отдясно на крановата площадка (кула). По това време долу в основите на кулата имаше пясъчна ивица и съвсем не си представях какво може да доплува до там за да бъде разтоварено от крана !? Дължината на стрелата е толкова малка, че може да товари единствено застанали до кулата плав. съдове. Чак по-късно осъзнах, че в по-стари времена там не е имало наноси и въобще плаж, а си е било бая дълбока стоянка. А може би течението е минавало по-близко до брега ?
Някъде имах снимка правена там през 90-те, качен върху крана.
pach:
Не е от музея, но не мога да намеря темата за Русе:
zkivanova:
Здравейте,
интересувам се от парни локомотиви от края на 19 век. Видях, че в Музея в Русе има изложен такъв и бих се радвала, ако някой може да ми помогне с повече информация за него, както и за интериора, екстериора и как се отварят вратите отвътре и отвън.
Бих била много благодарна на всеки, който може да ми помогне с всякаква информация! :locomotive:
Сaprycorn:
--- Цитат на: zkivanova link=topic=1052.msg110994#msg110994 date=1520514679 ---Здравейте,
интересувам се от парни локомотиви от края на 19 век. Видях, че в Музея в Русе има изложен такъв и бих се радвала, ако някой може да ми помогне с повече информация за него, както и за интериора, екстериора и как се отварят вратите отвътре и отвън.
Бих била много благодарна на всеки, който може да ми помогне с всякаква информация! :locomotive:
--- Край на цитат ---
Вероятно имате предвид локомотив 148? Този локомотив, заедно с още девет такива, са доставени през 1866 година за линията Русе Варна. По-късно, при откупуването на линията, са откупени и локомотивите и вагоните, които обслужват тази линия. Интересното за тези десет локомотива е, че са единствените у нас английски локомотиви и единствените, при които цилиндрите са разположени от вътрешната страна на раменните платна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия