Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Музей по транспорта гр.Русе
lubomir:
Бря, ама тоя музей има ли го още? Не знам защо ама останах с впечатлението че се е хоролясал и водата е отвлекла машините в реката.
Пък може и така да ми се е искало, предвид срама(отношението на БДЖ към тях), с който са никечени тези дългогодишни и неуморни труженици.
СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЕБЕЛОГЪЗАТА БЮРОКРАЦИЯТА НА БДЖ!!!!!!
pach:
Подобно звучат и думите по адрес на петко йотов - шеф на Националният военно исторически музей - от там вече се откраднаха дори български реликви и потънаха в западни колекции , благодарение на една кака и на самият петко йотов!!!! :angry: :angry: :angry:
Той в момента чрез официално писмо е отказал да прибере танковете -уникати (единствени запазени на планетата) в музея под предлог че НЕ СА ТАКИВА И НЕ ИМ ТРЯБВАТ.
за сведение - стартовата цена на неуникален танк от тези според западни специалисти започва вече от 10 000 000 евро!!!!!!!!!
Та , така !!! Плана за унищожението на нашият народ е на повече от 2000 години , но в днешно време може би ще успеее!!!!!
(в случая - чрез разграбване и унищожаване на историята ни,защото казват ,че който не помни историята си е обречен да я повтори!!!!)
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
CaLLlo:
--- Цитат на: pach link=topic=1581.msg23277#msg23277 date=1239957619 ---... Искам да попитам , дали тези цветове на 148 са истинските първоначални , или е поредната приумица???
През годините и по снимки съм го виждал струва ми се и със зелен тендер!!! ...
--- Край на цитат ---
Не зелен, а син и то светлосин, щото нормално синьото е избелявало доста време на слънце - станало е светлосиньо, после дори почти бяло. Белите хора за това ги държат "на сянка", под покрив - и пак им излиза по-евтино, щото не дават непрекъснато пари за ремонти.
А първоначалните цветове едва ли някой ги знае какви точно са били, в такива случаи единствения начин да разбереш е да изровиш стара документация или стандарт, в която е описано кое как се боядисва и с какви цветове.
pach:
И аз го знам , че е син , но май съм виждал снимка и със зелен.... :wacko:
Стефан Стоичков спомена , че имал похвала ли , що ли от запад , че е получил точно оригиналните цветове на някаква марка май!!!
Мисълта ми е ,че той май знае точните първоначални цветове...
:yes:
CaLLlo:
А пък действащите музейни локомотиви ги пазят ей така - снимка на Цецо(Can) от другия форум, от януари 2009:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?album=lastupby&cat=0&pos=109&uid=68
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия