Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Музей по транспорта гр.Русе

<< < (15/28) > >>

gzo:
 :hi:
--- Цитат на: refil link=topic=1052.msg64796#msg64796 date=1315419222 ---... не електричка

--- Край на цитат ---

Грешка в бързината, имах предвид КАРУЧКА

evrokoma:
Даааааа наистина е жалка картинка училището в което съм учил,а мястото където карах практиката си (ЛВЗ-Русе) отдавна не е това което беше.Просто с лека ръка затриха първата ЖП гара и Първия локомотивен завод в България
А за всички които искат музея да е в София ще кажа ,че мястото му е в Русе незвисимо от всичко. Ако все пак решите да организирате мероприятие за помощ на музея може да разчитате на мен без значение какво ще ми струва :drinks:

pach:

Eто пак...аз горе съм го казал вече един път -"Може да не мога, ама ще лежа да тъжа!!!".
Принципно това място в близост до реката е сбъркано от самотго начало - влагата е убийствена за музейното дело.
Аз разбирам че там е била първата гара по линията, ама тогава и града е бил съвсем малък.
Не желая да влизам в спорове - то състоянието на музея само говори, колко е струвало да е там и до сега.
 :(

Vlado:
Малко видео от музея:

http://www.youtube.com/watch?v=tdas_4QGyKM

От: emo666kyostebekov

gzo:
Новината от днес е, че ЖП техникума, който е до самия музей ще го правят на център за настаняване на бездомници  :blink:
Като се има предвид, че 99% от бездомниците в Русе са мангали, то нищо добро не го очаква тоя музей. Просто няма как тея тонове желязо да са под носа на блок с цигани и да няма редовни посегателства. Дано не съм прав, но и без това района ще стане още по отблъскващ за наближаване. Очаква се да се открие до края на пролета.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия