Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Поклон пред паметта на martzaro... :'(
misho_tabakoff:
П.П. Оги е щял да празнува 32 години на 24.12.2008 ..... е кажете ми не е ли жестоко всичко това?!?! И то заради един [*цензурирано*], който не спазва правилата за движение, оцелява, и после ще живее!!!!! Дреме ми на дедовия, че ще живее гузен цял живот, НО ЩЕ ЖИВЕЕ!!!! А ОГИ ЩЕ ГНИЕ!!!!!!!
БЕСЕН СЪМ!!!!!!
misho_tabakoff:
П.П.2
Колегата в тежкото състояние се казва Красимир Тодоров Кръстев. Лежи в спешното на болница "Св. Георги" на ул. Пещерска, доколкото разбрах. Утре или вдругиден щели да го местят в Ортопедията.
Митака им даде идеята, и ви предлагам следното:
В памет на Оги нека да помогнем с каквото можем на неговия колега Красимир Тодоров Кръстев. Вярвам, че Оги би оценил нашия жест.
Аз лично съм готов, и през уикенда мисля да отскоча до Пловдив да посетя човека. Нищо, че не го познавам ... но познавах Оги.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: caprycorn link=topic=1057.msg14461#msg14461 date=1228748374 ---Ужасно неприятна новина! Така и не успях да се запозная с това момче. Нека почива в мир! Искренни съболезнования на близките му!
--- Край на цитат ---
Ясене, идвай си тук да си хортуваме, че утре не се знае кой къде е... животът е преходен, понякога даже прекалено бързо се сменят обстоятелствата ...
NoHaB:
Много гадно.... Моите съболезнования на близките и познатите му...
НЕ го познавах лично но когато умре толкова млад човек е трагедия за всички... :'( :'( :'(
toniemi:
:'( :'( :'( :'( :( :( :( :( :( :( :( :( :-X :-X :-X :-X :-X
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия