Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Поклон пред паметта на martzaro... :'(

<< < (9/15) > >>

mill:
Нека да намеря утре колегата на Оги...аз ще му помогна от каквото има нужда.В днешно време човек в болница има най-много нужда от човешко и хуманно отношение.Ще се постаря да го получи.А след време  на детенцето и жена му на Оги може да покажем ,че не сме го  забравили ...

Bodwen:
Дълбоки съболезнования на близките му и на приятелите, които са го познавали и обичали.
Потресен от нелепата смърт на този млад човек! Бог да го прости!

Der Hetzer:
Мир на праха му!  :-[

Нека се замислим как да помогнем на семейството му!

GG1:
Да Почива в Мир Оги, съжелявам за случилото се :(

CaLLlo:
Mного готин човек, тия два поста много ми харесаха:

--- Цитат ---Оценка за коректност  -: 10 Септември 2008, 17:41:09
----------------------------------------------------------------------------------------
по два + за Адриан и Мишо Табаков с такова удоволствие ме докараха до фалит че даже не ми пука какво крещи женаа зад гърба ми           ;

Нали детето се радва, а и баща му също значи света е щастлив.

--- Край на цитат ---

--- Цитат ---Среща на 07.10.2008г.,гр.Пловдив  -: 08 Октомври 2008, 11:01:19
----------------------------------------------------------------------------------------
Бах маааа му. А ве хора, колеги, градски ми като има такава среща ....ми пишете една обявка ве.....така и така има среща в Пловдив еди кога си от еди колко си часа и т.н.    мноооо съм изпуснал      ма добре сте си изкарали. Следващият път ще дода с Американеца па да видим кой-кого. Хващам се на бас че дисполоковете не могат да теглят толкоз вагони               . Успех момци ще се държиме заедно срещу жените и децата /за последното не гарантирам/. Крайно време беше и жената да се убеди че не съм единственият луд в Пловдив.
Предлагам работно заглавие на срещите "BIG BOYS TOYS"  заради старата отколешна истина че разликата между големият мъж и малкото дете е в цената на играчките....Много добри модели и страхотна атмосфера от раз браво браво

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия