Почивай в мир колега :'( Дълбок поклон пред паметта ти!
Понеже не познавах Огнян лично дълго мислех дали изобщо да пиша в тази тема, но знаейки колко тежко е за семейството му, за близките, и за всички нас....не можах да се сдържа. Аз лично преживях подобна трагедия (това го казвам само между другото) - преди няколко години загубих приятелката си, беше блъсната от разбира се в последствие неоткриваем скъп мутраджийски мерцедес. Сега съм относително щастливо женен, но повярвайте ми, не е същото. Миналата седмица пък пътувайки с автобус един такъв бабаит "забърса" странично рейса точно до прозореца, до който седях, и избяга без да му мигне окото...Затова всеки ден отивайки на работа псувам като каруцар и то така, че всички да ме чуят, разни пишман шофьори със скъпи и не толкова скъпи таралясници, например като не мога половин час да пресека на пешеходна пътека или като ми препречват пътя, минавайки на червено..Затова и преди време, след "случката" изритах една кокошка, която с особена гордост ми обясняваше, как колегите и стигат от Шумен до Варна за 20 минути, иначе постоянно бъркаше кое е трамвай и тролей.......
Затова колеги нека винаги да помним Огнян и начина, по който ни напусна...Нека бъдем по-внимателни с колите (въпреки че аз 30 години вече живея без кола и както виждате не съм умрял). Нека да продължим да си даваме паричките за влакчета, пък може и без кола, то в София няма смисъл от нея. Стига сме вярвали безрезервно в тенекиения бог, той колкото ни помага, толкова и проблеми ни създава. И ето до какво води...... Иначе и аз си мисля, че добрите хора си отиват първи просто защото останалата интересчийска и тарикатска сган не ги оценява....
Нека това, което се случи с Огнян да не бъде "всяко чудо за три дни".
Още веднъж дълбок поклон пред паметта му!
И моля, ако някой иска да каже нещо относно това, което споделих с вас за войната по пътищата, нека просто отвори друга тема, тази нека остане като паметна за нашия колега и приятел.