Автор Тема: Поклон пред паметта на martzaro... :'(  (Прочетена 27062 пъти)

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12375
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re: Поклон пред паметта на martzaro... :'(
« Отговор #45 -: 09 Декември 2008, 08:51:19 »
Цитат на: muncho link=topic=1057.msg14515#msg14515 date=1228768537
А след време  на детенцето и жена му на Оги може да покажем ,че не сме го  забравили ...

Цитат на: br118 link=topic=1057.msg14518#msg14518 date=1228771518
Мир на праха му!  :-[

Нека се замислим как да помогнем на семейството му!

Трябва да се организираме бързо , сега те имат най-голяма нужда...

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5620
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #46 -: 09 Декември 2008, 14:55:18 »
Поклон пред паметта на martzaro! Да почива в мир!  >:(
« Последна редакция: 09 Декември 2008, 18:50:52 от Vlado »

Heksi

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #47 -: 09 Декември 2008, 21:10:53 »
Не го познавах лично , знам го само от форума като мой колега - хобист . Много  е тъжно когато си отиват млади и добри хора  . БОГ да го прости и да почива в мир   :'(

ritchie

• Гост
« Отговор #48 -: 09 Декември 2008, 23:19:58 »
Едва  сега  научавам  за   трагедията.  Потресен  съм !
С  интерес  очаквах  да  се  запознаем  на  някоя  от  срещите
в  Пловдив. Много  съжалявам !  Да  почива  в  мир !

powera

• Гост
« Отговор #49 -: 09 Декември 2008, 23:31:18 »
Поклон пред паметта на martzaro! Нека да почива в мир !  :'(

slavi

• Гост
« Отговор #50 -: 11 Декември 2008, 13:49:28 »
Уффффффф вече предпочитам да не познавам никои че като стане нещо такова и ............ С Оги се запознахме покрай Алфа и Ланча форума, а по късно тои купи от мен голяма част от влакчетата когато ги продавах, беше се заканил да направи нещо голямо което да обикаля всички стаи за малкия си син. И ето на 28 пътувам за Пазарджик и на разклона за Цалапица ме отколоняват към магистралата заради тежка катастрофа. Виждам два пасата смляни но не чак толкова купетата си бяха здрави в тоя момент си поотдъхнах, викам си някои се е потрошил но е оцелял. И няколко дена по късно какво разбирам за същата катасрофа!? не някои си а познат и приятел не се е потрошил само а се е случило  наи лошото  :'( ужас нямам какво да кажа, не искам и да казвам. Почивай в мир Оги, дано да има нещо след този свят че иначе всичко се обезмися. Моите наи искрени съболезнования и към семейството на Оги не ми се мисли какви дни преживяват хората в този момент :'( заради една нелепа случка и един малоумник отнел предимство. Маи е верно че бог си прибира добрите хора по навреме, за пореден път ми го доказва.

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #51 -: 11 Декември 2008, 14:04:02 »
Решихме да посветим нашите 3 фремо модула на Оги.

Оги!!! Където и да си - знай, че нашето дело в областта на ЖП моделизма ще продължи.

IKAR

• Hero Member
  • Публикации: 950
  • Рейтинг: 265
  • HO DB,SBB III,IV, HOm Rhatische Bahn V София
« Отговор #52 -: 19 Декември 2008, 14:24:51 »
Почивай в мир колега :'( Дълбок поклон пред паметта ти!

Понеже не познавах Огнян лично дълго мислех дали изобщо да пиша в тази тема, но знаейки колко тежко е за семейството му, за близките, и за всички нас....не можах да се сдържа. Аз лично преживях подобна трагедия (това го казвам само между другото) - преди няколко години загубих приятелката си, беше блъсната от разбира се в последствие неоткриваем скъп мутраджийски мерцедес. Сега съм относително щастливо женен, но повярвайте ми, не е същото. Миналата седмица пък пътувайки с автобус един такъв бабаит "забърса" странично рейса точно до прозореца, до който седях, и избяга без да му мигне окото...Затова всеки ден отивайки на работа псувам като каруцар и то така, че всички да ме чуят, разни пишман шофьори със скъпи и не толкова скъпи таралясници, например като не мога половин час да пресека на пешеходна пътека или като ми препречват пътя, минавайки на червено..Затова и преди време, след "случката" изритах една кокошка, която с особена гордост ми обясняваше, как колегите и стигат от Шумен до Варна за 20 минути, иначе постоянно бъркаше кое е трамвай и тролей.......
Затова колеги нека винаги да помним Огнян и начина, по който ни напусна...Нека бъдем по-внимателни с колите (въпреки че аз 30 години вече живея без кола и както виждате не съм умрял). Нека да продължим да си даваме паричките за влакчета, пък може и без кола, то в София няма смисъл от нея. Стига сме вярвали безрезервно в тенекиения бог, той колкото ни помага, толкова и проблеми ни създава. И ето до какво води...... Иначе и аз си мисля, че добрите хора си отиват първи просто защото останалата интересчийска и тарикатска сган не ги оценява....
Нека това, което се случи с Огнян да не бъде "всяко чудо за три дни".
Още веднъж дълбок поклон пред паметта му!

И моля, ако някой иска да каже нещо относно това, което споделих с вас за войната по пътищата, нека просто отвори друга тема, тази нека остане като паметна за нашия колега и приятел.
« Последна редакция: 19 Декември 2008, 14:27:22 от IKAR »

mill

• Гост
Re:Поклон пред паметта на martzaro... :'(
« Отговор #53 -: 08 Януари 2009, 22:54:43 »
Помена за 40 дни от смъртта на Оги е на 11.01.2009г. от 11ч.в църквата на централните гробища в Пловдив.Аз и Николай ще отидем :sorry: :sorry:

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #54 -: 08 Януари 2009, 23:41:17 »
И аз съм там.

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #55 -: 10 Януари 2009, 15:38:55 »
Ако някой друг от София утре има желание да отиде на панахидата на Оги, нека да ми се обади или да ми пише на лично. Мога да взема още двама души. Тръгвам от София в 8:30

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 5620
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #56 -: 04 Януари 2011, 10:45:23 »
Колеги, макар и с малко закъснение, но да отбележа, че на 03.12.2010г. са се навършили две години от кончината на нашия колега, приятел и съмишленик Оги (martzaro) от гр. Пловдив.
Нека си спомним за него с добро и мълчаливо да почетем нашия нелепо загинал другар. Сигурен съм, че ако можеше сега да види какво се случва с нашето малко общество, колко напред сме във взаимоотношенията помежду си, би се гордял и би бил щастлив от постигнатото.
Нека почива в мир!

KRAKOMOBILA

• Trade Count: (13)
  • Hero Member
  • Публикации: 2728
  • Рейтинг: 238
  • 46-та серия долу от графика - Шкода рулз!
« Отговор #57 -: 04 Януари 2011, 11:16:21 »
Аз съм сигурен, че той наблюдава какво се случва... макари и от високо. Нека почива в мир.  :sorry:

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #58 -: 04 Януари 2011, 11:49:48 »

RIP , Оги !

mill

• Гост