ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Популяризирайте форума където и когато можете !

(1/6) > >>

Adrian:

Мушмороци , множим се бавно !
Трябва реклама !!

Тониеми да нарисува некой лок отстрани с Рейлуейпейшън.цом със запазен шрифт както го може :)

pach:
зь да се множим , не трябваше да се отказваме от работата с по-малките...
вижте чехчетата какво приятно макетче са си спретнали в ТТ под зоркото наблюдение на батковците .
За да разгледата снимките най-отдолу на тази страница , кликнете на първата от тях , и после само "въртете" албума...

http://www.kzmlitomerice.estranky.cz/fotoalbum/kolejiste/zestavbykolejiste

;D ;D ;D

а ето и крайният резултат:

http://www.kzmlitomerice.estranky.cz/fotoalbum/kolejiste/kolejiste

Супер добре е направено от децата , особено озеленяването...
 ;D ;D ;D

XRISTO:
А защо така сме се курдисали, че като задам на Гугълот жп моделизъм нашият сайт излиза едва на четвърто място?Първо излиза Railwaymodeling,който за мене е баси мъртвия форум - пише се веднъж седмично в него.  ???Който търси се спира на него сигурно.

fyut:
 ;) Напълно подкрепям становището, че ключа към популяризиране на хобито ни са малките моделисти. Казвам го от собствен опит, защото имам точно двама такива, които непрекъснато ми вадят душата за попълване на колекцията. Не става въпрос за невръстни дечица, а за възрастова група от 9 години нагоре. Пълни са с нестандартни идеи. Почти постоянни посетители са и на сбирките при Жоро, /когато се измъкнем от попечителството на майка им естествено ;D/. За нея точно това хоби е напразно пилеене на време, място и на пари. Нейното мнение естествено не се споделя от останалите членове на семейството ни.

mill:

--- Цитат на: fyut link=topic=1064.msg14602#msg14602 date=1228904153 --- ;)  За нея точно това хоби е напразно пилеене на време, място и на пари. Нейното мнение естествено не се споделя от останалите членове на семейството ни.

--- Край на цитат ---
Точно,според жена ми всички имаме нужда от преглед >:( ;D. Иначе като види макета -"хубаво става","това тука много изкуствено"...Ми да даа стинки -ша го прая пърфект ;D ;D

А Ицо е прав че в гуглата  сме бая надолу и излиза даже BG -макетиране и от там вече към форума...
Аз знам ,че Гуглявия  ги сортира по брой посещения.Не ми се вярва другия форум да е по посещаван от нашия ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия