Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (21/189) > >>

Adrian:
DB , 3 секции  :)

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg4120#msg4120 date=1209132463 ---DB , 3 секции  :)

--- Край на цитат ---
Нищо не каза за това,как започнах в "ЗЕТ" ???

Adrian:
представих си твоята ситуация - грабнало те е от раз - познавам това чувство !
И аз така веднъж минах през импровизирания пазар на ал.Невски и както бегло разглеждах кортици , фуражки и стъклени слонове - хоп -95-та на Пико, ама почти нова ! за 25 лв ! - ако знаеш как ма грабна !

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg4128#msg4128 date=1209142896 ---представих си твоята ситуация - грабнало те е от раз - познавам това чувство !
И аз така веднъж минах през импровизирания пазар на ал.Невски и както бегло разглеждах кортици , фуражки и стъклени слонове - хоп -95-та на Пико, ама почти нова ! за 25 лв ! - ако знаеш как ма грабна !

--- Край на цитат ---
При мен ,с това грабване,започна цял раздел в моя хоби-живот ;D

ПП Докато и там не се отвориха на таргъшлък,и аз съм вземал доста машини и вагони на безценица ;)

Жоро:

--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg4128#msg4128 date=1209142896 --- - хоп -95-та на Пико, ама почти нова ! за 25 лв ! - ако знаеш как ма грабна !

--- Край на цитат ---
Ай стига бе Адри! Тия рибарски на кой ги пускаш? За 25 лв.?!? Ама ще ти вържеме ръцете и ще те видя какво ще показваш ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия