Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
Der Hetzer:
Може пък и да е истина...
веднъж вървейки към известно питейно заведение с цел поглъщане на поредната доза увеселителни и момичеразхубавителни напитки, минах покрай клошарите на А.Невски и изведнъж нещо познато ми се наби в очите със своя синьо-оранжев цвят... Бяха 4 вагона на Роко, пътнически 4 осни, но бяха SBB,а и ми обадиха леко резливата цена от 70 лева на парче...
Не знам, може някой от Вас да се е сдобил с тях в последствие, беше преди около 3-4 години
mill:
--- Цитат на: br118dosto link=topic=107.msg4116#msg4116 date=1209130442 ---Ей сегинка си взех новата сдобивка от Жоро, на който да кажа една голямо Благодарско, оти ме зарадва за празниците ;D
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Ашколсун,много е яко тва братле.Да му се кефиш и то да те радва , дай боже Жоро и на мен да ми продава:)/само да си оборудвам ландшафта/ ;)
Жоро:
Да ви се похваля с най-новата си придобивка.
Само ще ви споделя, че я чаках да излезе отново от 1999г насам. Тогава Roco за последно я предлагаше и аз я изпуснах. Мисля, чакането си заслужава. В тази връзка ще цитирам, какво каза Ясен днес : "...това е нашето хоби, 4акаш!"
Maktub:
Хайде и моя милост да се похвали. Ето с какво се сдобих от Жоро:
Adrian:
еееех , хубави моменти са това с новите придобивки - честито на всички новопридобили !
"Чакане..." казва Яско и наистина има истина в думите му. Някои модели си ги бях запланувал преди 5-6 години , тогава ми трябваха пари за други нужди и почти разпродадох всичко ; казвах си -споко - един ден ще си купя ICE , Ludmila , TGV , 52 vanen tender и т.н. и т.н....доста годинки минаха в мечтаене и сега всичко си идва на ред.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия