Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
kbeykov:
Ето я и моята нова придобивка:
http://stummi.foren-city.de/topic,4327,-der-piko-ice-3-ist-da.html
http://stummi.foren-city.de/topic,4541,-vergleich-ice-3-piko-maerklin.html
P.S. Снимките не са мои, просто са най-добрите, които намерих. По-нататък ще публикувам и свои.
Der Hetzer:
Необяснимо защо, но друга слабост са ми автобусите (е, не чак толкова колкото влаковете) и по специално и особено съчленените Икаруси, а покрай тях и другите тем подобни.
Хубавото в случая е че на тях мога да им се отдам като взаимно допълващо се с влаковете хоби, толкова съм събрал вече че даже се плаша какъв трябва да е размера на бъдещия ми макет и съответния пътникопоток...
Днес беше напрегнат ден, работа, сбирка едно друго, та нямаше кога да Ви се похваля с новата ми Сетра (разбира се в мащаб 1:87)
8)
KRAKOMOBILA:
Ааа евалата, супер е сетричката. Да ти се намира Мерцедес О345G/Conecto G ? :)
kbeykov:
--- Цитат на: br118dosto link=topic=107.msg4156#msg4156 date=1209224660 ---Необяснимо защо, но друга слабост са ми автобусите (е, не чак толкова колкото влаковете) и по специално и особено съчленените Икаруси, а покрай тях и другите тем подобни.
Хубавото в случая е че на тях мога да им се отдам като взаимно допълващо се с влаковете хоби, толкова съм събрал вече че даже се плаша какъв трябва да е размера на бъдещия ми макет и съответния пътникопоток...
Днес беше напрегнат ден, работа, сбирка едно друго, та нямаше кога да Ви се похваля с новата ми Сетра (разбира се в мащаб 1:87)
(Image removed from quote.) 8)
--- Край на цитат ---
Можеш ли да публикуваш още снимки?
CaLLlo:
--- Цитат на: br118dosto link=topic=107.msg4156#msg4156 date=1209224660 ---Необяснимо защо, но друга слабост са ми автобусите (е, не чак толкова колкото влаковете) ...
--- Край на цитат ---
На мен пък камионите, но не всички ... ;
Много готина тая 120-ка зелен полски вариянт! Много добър избор и честито !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия