Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
EMPEROR:
Цистерните, макар и да не им личи, са изпоцапани заводски :)
А лока пропуснах да кажа, че е BRAWA (повече няма смисъл да го хваля) ;D
KRAKOMOBILA:
Всеки си мечтае да има нещичко от брава :)
tabakoff:
--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg4128#msg4128 date=1209142896 ---... хоп -95-та на Пико, ама почти нова ! за 25 лв ! - ако знаеш как ма грабна !
--- Край на цитат ---
Кой кого е грабнал е спорен въпрос.
--- Цитат на: br118dosto link=topic=107.msg4156#msg4156 date=1209224660 ---Необяснимо защо, но друга слабост са ми автобусите (е, не чак толкова колкото влаковете) и по специално и особено съчленените Икаруси, а покрай тях и другите тем подобни.
--- Край на цитат ---
Малкият вкъщи като се метне в/у холната масичка, гледа през прозореца и само вика "А-ТО-ДУ!", "А-ТО-ДУ!" .... разбирайте АВТОБУС!!! Голям комикс, покрай атоду-ти метне и едно "КИОМММ" (камион).
Така че тати освен макет с влакчета ще наблегне и на автомобилния и автобусния транспорт.
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=107.msg4616#msg4616 date=1210150077 ---Е хайде и аз тогава... ;D
(Image removed from quote.)
Не е кой знае колко нова придобивка, но е последната :)
Заедно с това
си мисля се връзват добре :)
--- Край на цитат ---
А бе, дългокоско, ти какво чака толкова време, та чак сега се 'фалиш, а? Като знам кога ги получи .... я гледай ние как се хвалим и сме вирнали носове до тавана, ти си мълчиш ... ;D
Стана дума за жени ....
--- Цитат на: TheJackal link=topic=107.msg4544#msg4544 date=1209998784 ---Не, че се хваля, ама ето какво получих за рожденият си ден от любимата жена - дай боже всеки му такава мадама!!! ;)....
--- Край на цитат ---
Чаки, добре, че си имаме такива жени, да ни правят подаръци!!! Аз имах ден ден на 30.04, отивам в пощенската станция на Столична митница и какво да видя - дошла за мен гара Бон!!! Хубава жена .... хубава жена ...
EMPEROR:
Е аз точно за тва... да покажа и аз нещо ново, че вие се оляхте...
lok45111:
--- Цитат на: Maktub link=topic=107.msg4265#msg4265 date=1209436775 ---Това е новата придобивка на наши съфорумец Стефан. За съжаление не си спомням ника му. Направих за него снимките на последната ни среща. Да му е честит елктровозът :)
--- Край на цитат ---
БАтьо Стефан се сдоби със страшна машинка в N, да му е честита и повече километро да прави с нея. Моя превозвач пък чака един друг "Стефан", но в HO и жълто - сив с три пантографа, който идва до 10-ти другия месец и веднага почва да къса влакове по знайни и незнайни макети :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия