Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (37/189) > >>

KRAKOMOBILA:
Момци имам едно предложение. Тъз тема да се превърне примерно в Моделите на еди кой си, и секи да си пуска в неговата тема описание на това което има, по 2-3 снимки, състояние, от къде го е взел, за колко пари, доволен ли е и така.  :) Да чуя коментари.

toniemi:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=107.msg5088#msg5088 date=1210621556 ---Момци имам едно предложение. Тъз тема да се превърне примерно в Моделите на еди кой си, и секи да си пуска в неговата тема описание на това което има, по 2-3 снимки, състояние, от къде го е взел, за колко пари, доволен ли е и така.  :) Да чуя коментари.

--- Край на цитат ---
съгласен.

EMPEROR:
И аз съм навитак... "Моята колекция" как ви се струва като заглавие? Ще позачакам до утре или вдругиден да се понасъберат мнения и ще я променим :) А може и отделна тема да пуснем... Една за колекцията и тази да си остане само за новите придобивки. Тъй че народе - УМУВАЙ  ;D

KRAKOMOBILA:
Аз мисля, че ще е по-добре всеки да си прави темичка защото иначе една тема ще набъбне с доста, доста страници, като се помисли, че някой имат стотици модели.  ;D

EMPEROR:
Ами всъщност може да се помисли дори за цял раздел нов в някой подфорум... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия