Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
XRISTO:
Хайде и аз да открия сезона:
Тази поща може да ви се струва невзрачна,ама отблизо е уникално детайлна-лично аз не съм виждал толкова детайлен вагон.Ако ви прасна макро ще се шашнете-отдолу тръбопроводи,бутилки за въздух,какви ли не джаджи.С виждане става.Едва я извадих от кутията,по-точно я изсипах на ръката си,защото има толкова много фини детайли от всички страни,че не е възможно просто да се извади от кутията като обикновен вагон.
С две думи това са две половини пътнически влакове,ама само до това се докопах.Всичко е на "Roco".След BR215-ката,дето я купих от Иво съм им страшен фен. ::)
Сaprycorn:
4естито. Ако не е тайна, колко излезнаха умбаувагените?
CaLLlo:
--- Цитат на: muncho link=topic=107.msg6292#msg6292 date=1212093537 ---http://www.bgphoto.net/ ... Намалих размера на файла до 50 к и пак error.
--- Край на цитат ---
Мунчо,
Не ползвай тоя сайт за нищо! Позволяват си да прекрояват снимките на размери, каквито те са си решили - до тук добре, НО дори и да са подходящи по големина, пак ги прекрояват за да намалят обема на файла, чрез намаляване качеството на jpg-файла - и до тук бива, НО от тия прекроявания окончателно картинката става с неприятен блър, т.е. става мътна, доста мътна. Като ги питах - Що така бе, Миме? - те ми отговориха, че били компютърджии и никой там не разбирал от нещата за които питам.
Убавци!
XRISTO:
--- Цитат ---4естито. Ако не е тайна, колко излезнаха умбаувагените?
--- Край на цитат ---
Всичките ги взех на една обща цена от E-bay.Според мене на прилична цена.
pach:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=107.msg6710#msg6710 date=1212932916 ---
--- Цитат на: muncho link=topic=107.msg6292#msg6292 date=1212093537 ---http://www.bgphoto.net/ ... Намалих размера на файла до 50 к и пак error.
--- Край на цитат ---
Мунчо,
Не ползвай тоя сайт за нищо! Позволяват си да прекрояват снимките на размери, каквито те са си решили - до тук добре, НО дори и да са подходящи по големина, пак ги прекрояват за да намалят обема на файла, чрез намаляване качеството на jpg-файла - и до тук бива, НО от тия прекроявания окончателно картинката става с неприятен блър, т.е. става мътна, доста мътна. Като ги питах - Що така бе, Миме? - те ми отговориха, че били компютърджии и никой там не разбирал от нещата за които питам.
Убавци! (Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Лъжат като дърта циганка , знаят те много добре за снимките , щот даже си присвояват нещица...Уж имали проблем със пространството на сървъра , ама тоя проблем ще стане цяла година как го "оправят".
Явно и това е едни начин !Идиотизъм накакъв...то вече всичко бяга от там...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия