Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (89/189) > >>

Adrian:

Нямах апарат , а и в тъмнината с гсм-а нищо не става

misho_tabakoff:
Да се беше обадил да дойда по чехли с хубавата оптика, щяхме да нащракаме яко мат'риал.

Adrian:

Изобщо не ми дойде наум , просто в тоя момент спряха движението и аз се оказах блокиран за около 20 минути и можех само да наблюдавам,
но наистина беше уникално

martzaro:

--- Цитат на: caprycorn link=topic=107.msg10906#msg10906 date=1223510773 ---Извинявай, 4е това ,което пиШа няма да ти хареса; но композицията ти НЕ Е ЗАВЪРШЕНА. Тук се виждат вагони от три различни композиции-
1. реко вагон с багажно отделение ( характерен само за пътниШки влакове)
2. Y-вагони DR за бързи влакове
3. CSD- спални вагони
Красотата на една пътническа композиция е в това, всички вагони да са от един тип, от една администрация и от всички видове и класи, т.е. багажен, 1ва класа, 1/2ра класа, няколко 2ра класа, ресторант, куШет, спален...
Отново поднасям извинение за критиката. Желая ти успех

--- Край на цитат ---
Знам че е така но къде видя Y вагон в тази композиция, по отношение на другото сън назаднал с парите и за това не можах да куплирам цялата композиция, но пък за сметка на това имам людмилка с чешка аминистрацияа и батко адри ще се погрижи за 2 класа чешки вагони.

Жоро:

--- Цитат на: martzaro link=topic=107.msg10926#msg10926 date=1223540399 ---Знам че е така но къде видя Y вагон в тази композиция,
--- Край на цитат ---
Извинявай, ти на кой вагон му казваш Y?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия