Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (90/189) > >>

martzaro:
Сории ама яко съм се объркал с тези игреци, все пак не съм много запознат.......обаче котка по гръб не пада и скоро цялата композиция ще е с чешка администрация :D :D :D :D :D :D :D

Сaprycorn:
С изключение на първия вагон, който е "reko", останалите са тип "Y"
Искам отново да поясня, че с този пост в никъкъв случай не се "заяждам", просто искам да призова към повече прецизност в хобито.

mill:

--- Цитат на: caprycorn link=topic=107.msg10942#msg10942 date=1223557012 ---просто искам да призова към повече прецизност в хобито.

--- Край на цитат ---
Яско,ти ако видиш моите композиции ще  ме гръмнеш с чифтето ;D...ама кво да прая,тука кинти няма ,пък аз го правя за мое собствено удоволствие.Важното е човека да е щастлив ,да си караме влаковете,пък за представители на хобито има и такива хора-ти,Владо,Николай,Адри-перфектни,перфектни та чак... ;) ;D

pach:

--- Цитат на: muncho link=topic=107.msg10948#msg10948 date=1223559375 ---
--- Цитат на: caprycorn link=topic=107.msg10942#msg10942 date=1223557012 ---просто искам да призова към повече прецизност в хобито.

--- Край на цитат ---
Яско,ти ако видиш моите композиции ще  ме гръмнеш с чифтето ;D...ама кво да прая,тука кинти няма ,пък аз го правя за мое собствено удоволствие.Важното е човека да е щастлив ,да си караме влаковете,пък за представители на хобито има и такива хора-ти,Владо,Николай,Адри-перфектни,перфектни та чак... ;) ;D

--- Край на цитат ---

Те точно тия не са никакви хобисти!!! ;)

..........................................
.......................................
.........................................
Тия са си направо манияци , а начело на четата им е ...............ммм ...Не  е само един и за челото..

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ...щъкат тука разни , по коловозите ша знаиш...

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg10910#msg10910 date=1223530563 ---Ремонтните влакове са ми голяма слабост !  >>

(Image removed from quote.)

Фирмицата Liliput се е постарала да ми угоди !

Онзи ден бях свидетел на итересна операция - срещу Румънското посолство изтапаниха един огромен кран , спряха трамваите , дойде един не-знам-колко-осен влекач с жп-пласер отгоре >> качиха го на трамвайните релси - беше грандиозна операция !! - откачаха жици , спряха и движението ...

--- Край на цитат ---
Тези влакове са ти слабост,щото ти е слабо трасето ;D
В събота, и аз минах точно когато камиона с пласерката паркира на релсите и крана се разгъваше.Много ми е чудно,защо пласерката не са я вкарали от към гара искър на самоход,там има връзка с жп трасето.А трамвайте си бяха спряни,щото правят ремонт на релсите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия