Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (111/189) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=107.msg20108#msg20108 date=1235544916 ---Ауууууу завидях ти за 95чката... страхотна машина!

--- Край на цитат ---
95-цата е едно от най-върховите постижения на Пико! Разработен и пуснат в серийно производство в далечната 1985 година, той има над 100 детайла и нито един винт!!! Абсолютно всичко е на сглобки!!!
През 90те години си набавяхме 95-cite с много големи перипетии! Ако преди притежаването на 41-ца беше върха на сладоледа, то притежанието на "Мамута" беше все едно да попаднеш в рая на железопътния моделизъм!

vania85:
Яско, благодаря за информацията и за добрата оценка,  която даваш относно новата ми придобивка  :hi: Особенно се радвам да чуя това от такъв познавач в хобито, като теб :clapping: :good: Благодаря и на всички колеги които ме подкрепят :good: Аз също много се кефя, когато някой колега се сдобие с нова придобивка :yahoo:

mill:
Браво Васе, колкото повече-толкова повече ,както е казал Мечо Пух ;D.А началниците /малките сладури/ са големи симпатяги и достойни помагачи на тати :good:

Сaprycorn:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=107.msg20210#msg20210 date=1235671547 ---Яско, благодаря за информацията и за добрата оценка,  която даваш относно новата ми придобивка  :hi: Особенно се радвам да чуя това от такъв познавач в хобито, като теб :clapping: :good: Благодаря и на всички колеги които ме подкрепят :good: Аз също много се кефя, когато някой колега се сдобие с нова придобивка :yahoo:

--- Край на цитат ---
Придобивката ти е наистина добра! Със здраве да си я караш и да и се радваш!

zazo:
Не мога да се сдържа да се изфукам с пристигането на ей тоя убавец

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия