Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
TheJackal:
Да, харесват ми. За електровоза Е 95 ми е запланувана следваща стъпка. "BRAWA" го произвеждат във II и III епоха. "Lorenz Modell Bahn" пък произвежда E 04 KKK DR III и ET 194 DRG II. Но от както ти и Жоро ми размътихте мозъка с парата, само щракам ту на сайта на "TILLIG", ту на "ROCO" и се пуля с часове. Това като се появи на сайта на "ROCO" и взех да давам заето: http://www.roco.cc/index.php?id=137&Anfangsposition=0&artikelnummer=36025 :lol: За BR 44 успя да ме убедиш да е твърдо III епоха с Вагнер крилете! Яско, ти си подкукоросник! :haha: :lol: :diablo:
Сaprycorn:
Е, чак подкукоросник... но помисли си, че с криле "ВАГНЕР" най малкото ще прилича на БДЖ локомотив :yes:
TheJackal:
Да съгласен с това твърдение. А би ли му паснало ето това от "TILLIG" Art.-Nr.01563 Reisezugwagenset Epoche III der DR? :) Да го окомплектовам и него в последствие.
Сaprycorn:
За тези вагони повече отива BR 17, BR 38, BR 39 или нещо друго от пруски произход. За 44 ката най добре товарен влак.
TheJackal:
Екстра ще е BR 44 на чело на девет думкара плюс един служебен - обслужващ само, че са IV епоха DR, което предполагам не е фатално :). Тъкмо се чудех какво ще ги тегли да ли електровоз, дизел или пара. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия