Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
widowmaker:
Ами Т18 има една година за преправяне (като надпис) и един липсващ орел.
Другото му е наред, локомотива се произвежда от 1912г. и се вмества в диапазона 1912 - 18г.
G8.2 се е произвеждал от 1919г., т.е. не е закачил от 1-ва епоха или е закачил съвсем малко,
не повече от няколко месеца - от 1920г. K.P.E.V. става P.St.E.V. Това вече е епоха 2а.
Колкото за фотоеца - аз трябва да седна и да си направя някоя и друга табела, крайно време е.
CaLLlo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=107.msg51224#msg51224 date=1293204886 --- ...
От Т9.3 се отказах, Флайшманския нещо не ме впечатли...
...
--- Край на цитат ---
2 добри новини накуп! :good:
Да, Т9.3 се оказва основен локомотив, с него сякаш се случва големият пробив при пруските локомотиви, параметрите му са впечатляващи в сравнение с предшествениците Т9.1 и Т9.2. Става един от най-масовите локомотиви в Германия се и нарежда на четвърто място след най-големите G8.1, P8 и G10, може да се види почти навсякъде.
И все пак никога не съм му бил голям фен, уж голям, пък ми стои някак недовършен с тия колела.
А Т18 е съвсем друга бира, по-различен от всички останали и един от най-големите красавци!
Честито!! и
Весели празници!!! :good:
widowmaker:
T9.3 не е грозен, но специално флайшманския има няколко кусура, които ме дразнят:
Т9.3 на Лилипут е отвратителен, другите масови фирми (освен флайшман) не го произвеждат.
Единствено Т9.3 на Weinert става, но предвид ценоразписа им, се въздържам...
Gervasii:
Т 9.3 на Weinert е добре ама чак супер не бих казал. Weinert е нисък клас производител докато Fleischmann е в средата на качеството. (лично мнение)
CaLLlo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=107.msg51258#msg51258 date=1293272369 ---T9.3 не е грозен, ...
--- Край на цитат ---
Грозен в никакъв случай ... в Европа грозни локомотиви има само на ... острова ...
Да не давам примери, че някой може да се засегне, а такива колкото си щеш!
Бай Илиян казваше - "Грозен, грозен, толкова грозен, че как да не го заобичаш накрая!?!" - където ставаше дума за камиони, но пак откъм острова де ...
..............
Герваско е прав, Вайнерт не е зле, метални детайли с всички предимства и недостатъци от това и все пак не е Микро-Метакит, пък и цената му не е. Няма свестни снимки на тия модели, за да се види за какво става дума, освен на сайта ма MMC. Скоро ще пусна кратко ревю на модел на Вайнерт и се надявам да придобием някаква по-добра представа за тая фирма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия