Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
toniemi:
Честито!И да си го боядисаш както подобава :spiteful:
hristo_t:
--- Цитат на: toniemi link=topic=107.msg52853#msg52853 date=1295553557 ---Честито!И да си го боядисаш както подобава :spiteful:
Сърце не ми дава да му отнема прекрасният оранжев цвят.
А такъв червен както се казва си имам 1:1 :good: Живея до стадион "Лазур" в Бургас и този локомотив често преминава край нас на път за солниците.
--- Край на цитат ---
Adrian:
Честито :) направо усещам радостта ти !!
hristo_t:
Здравейте!! Това е новата ми придобивка - HO LI BAUSATZ GLEISSTOPFMASCHINE. Познатият ви незадвижен ( и несглобен) модел на Пласер. Поръчах я в Конрад Бургас и след 3 седмично чакане пристигна. Благодаря на Миро -liro4605 за снимката на модела която ми прати и съветите които ми даде. Без неговата помощ сгобяването на модела щеше да ми е по-трудно.
Не съм сигурен че това е точното място за показване на следващата ми придобивка (ако мога така да я нарека). Показвам ви я защото състоянието в което успях да я намеря е перфектно. То тя не се нуждае и от представяне - трансформатора на Пико FZ1. Намерих я случайно е един български аукцион и според думите на продавача - е купена преди около 20 години и грижливо съхранявана някой ден да влезе в употреба на някой хобист.
Това е засега от мен. Скоро ще публикувам и останалата част от моята колекция - събрана през тези 11 месеца .
gts.best:
:good: :good: :good:
:good: :good:
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия