Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
KRAKOMOBILA:
За тоя сет на брава, ама верно много грозен бе, ше се биеме за него, я кажете приблизителни цени на който сте го купили ? Ех ма е грозеенн... ;D
toniemi:
--- Цитат на: tabakoff link=topic=107.msg4029#msg4029 date=1208943078 ---Опаааа, тук на фукане ли го раздаваме?
Може ли и аз да се пофукам с моите придобивки?
--- Край на цитат ---
Табаков,брато,с това количество си направо за раздела"Похвали се с твоят макет" ;D ;D ;D
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=107.msg4010#msg4010 date=1208926329 ---Честито , Тонка, сигурно е голяма радостта ти :)
Апропо , как реше да работиш в Z навремето ? - - не си спомням изобщо да е имало Z в България ?
--- Край на цитат ---
Адриане,душко!Било е лето 2002ро.Ама не истинско лето,а месецо последен-декември.Сбикалям си ази из площадо "Сашо Невски",там между търгашите и :o :o :oщо да видя ???.Нещеш ли,четири малки вагончета,малко релсички и една стрелка в непознат за мен мащаб.От пръв поглед се влюбих в тях.Тамън си бях завършил макета в НО,бях си събрал необходимите ми петнойсетина локомотива в БДЖ и стотина вагона и хоп,ново предизвикателство-зет.И от тогава се започна-запознаване с мащаба,поръчки от Конрад,ибей,та до сега,почти шест хиляди лева назад.Сега и този макет го завърших,чакам да излезе един вагон чистач,за да ми го купят от ибея и за друго неам нерви.
Maktub:
--- Цитат на: gervasii link=topic=107.msg4039#msg4039 date=1208948939 ---а забравих и това в ТТ за съжаление
--- Край на цитат ---
ХАХАХ... ти го донеси на срещата, нищо, че е в ТТ, ще му намерим кръгли порцеланови модули да го покараме ;D ;D ;D
tabakoff:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=107.msg4054#msg4054 date=1208966194 ---За тоя сет на брава, ама верно много грозен бе, ше се биеме за него, я кажете приблизителни цени на който сте го купили ? Ех ма е грозеенн... ;D
--- Край на цитат ---
Цените последно време тръгнаха много нагоре, нямам обяснение. В началото изпадаха на 100-120 евро, после скочиха на 150, после на 180, преди няколко дена един замина на 230 и втори на 255 евра!!! Това вече са ненормални цени.
Иначе Людмилата на BRAWA е уникално изработена, с отварящи се вратички, с въртящи се вентилатори, спирачките са като отделен елемент... отдолу разликата м/у BRAWA и останалите производители на Людмилите е драстична.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия