Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Diorama de la Slobozia
prognosis:
Orasul din sufragerie
27 noiembrie 2008
Astazi, a sosit si atat de mult asteptatul autobuz scolar, alaturi de prima cursa cu turisti care viziteaza Blumenberg. Suntem gata de drum. Am demontat diorama, totul este bagat la cutiute si pregatit. Am mari emotii pentru cum se va desfasura transportul si cum voi ajunge cu diorama la Brasov. Sper sa fie timp bun si sa ajungem intregi si sanatosi.
Ne vedem la Brasov! Asa sa ne ajute Dumnezeu tuturor!
prognosis:
S-a incheiat cu succes participarea mea la Expozitia de Modelism Feroviar la BRASOV, editia a II- "COLECTII SI COLECTIONARI" - expozitie cu tematica feroviara, ce a avut loc in perioada 28.11.2008 - 01.12.2008 la CENTRUL CULTURAL REDUTA , Sala ARCADIA
Si gata...! S-a terminat! A fost frumos, obositor dar frumos. Probabil ca imi va trebui un timp ca sa cern informatiile acumulate cu aceasta ocazie. Pentru mine, a fost prima iesire in lume cu diorama si prima iesire in tara dupa muulti ani de izolare la domiciliu. Problemele mele respiratorii nu-mi permit eforturi de calatorie dar pot sa spun ca a meritat. Am cunoscut multi modelisti talentati si pasionati, pe care ai stiam de pe forumuri, am cunoscut multi pasionati din toata tara si am fost bucuros sa ma intalnesc cu ei. Bogdan, organizatorul, merita toate laudele pentru efortul depus. La fel si dl Balteanu Corneliu reprezentantul Centrului Cultural Reduta , un om care chiar daca nu are nici o legatura cu trenuletele a avut incredere in noi si ne-a acordat tot sprijinul pentru a face aceasta expozitie un eveniment unic la Brasov.
Impresiile, fotografiile si filmele facute cu aceasta ocazie
prognosis:
Am mai postat inca 30 de poze primite de la prietenul meu Iasmin
prognosis:
Am prelucrat si postat primul film de la Brasov, facut de prietenul Iasmin.
prognosis:
04 noiembrie 2008
Astazi am facut cativa copacei dupa metoda buretelui. In prima faza sunt la uscat. Am continuat cu plantarea de tufisuri si vegetatie in zona frontala, intre linii si de-a lungul tronsonului frontal. Multe plante si in zona podului, gradina laterala si dealul cu flori (dupa cum este renumele). DETALII si POZE plus un filmulet cu noua automatizare de pe diorama. Filmul nu are comentarii.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия