Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
pach:
Colleague here argue that their professional, but I think I just modelist very good - what is true?
prognosis:
Здравейте и Честита Нова Година на всички!
Миналата година, Коледа, ще спечели снимка на конкурса, организиран от Санта trenulete.ro това в миналото Ева и донесоха ми награда. Сред другите неща, аз избрах камион намерени Tilling Sachsen Модел DB еп. V модел 76441
Смятам да го CFR-izez модел Eanos
защото много мачове в двете коли ...
Аз бях избран набор от Травълърс бързам и багаж, набор от децата, които в свободното си време, определен от децата, идващи от училище и набор от домашни животни. Всички ще намери мястото си в диорама следващия месец. Аз все още не са направили нищо в този период, диорама. Но аз плужек върне в пълния смисъл на думата тази година! Смятам да направи много промени на диорама, включително и да осъществи на практика проект, който може да маневрира във влаковете, автоматична вървят в различни посоки в аналогови и е попречило и върви гладко.
ivo:
Max An Nou fericit! Multe succese ћn noul an.
prognosis:
Локомотив BR55 G7 Пико - подобрения
Аз открих, че в кабината пожарникар, бойлер, има някои пич в горния сектор и реших, че мога да експлоатира този факт. Използвах оригинала fantele на Локомотив да котелна планина в светлината на огнището котел. Тя изглежда страхотно в aprinzandu отиде при "огън" в зависимост от скоростта на Локомотив ...
prognosis:
В 9 часа тази сутрин пристигна LED на ...
Аз съм много щастлива. Днешната стартиране на обидни осветление и dioramas на пътническите автомобили.
Бог ще помогне в усилията на вашия бизнес днес, Градът на Хол е спонсор!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия