Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (37/125) > >>

ritchie:
Ако  някой  успее  да  свали  иструкциите  на  американеца,  нека  да  ги  качи  тука,  за  да  можем  да  ги  прочетем  всички.

pach:

--- Цитат на: ritchie link=topic=1087.msg20249#msg20249 date=1235722789 ---Ако  някой  успее  да  свали  иструкциите  на  американеца,  нека  да  ги  качи  тука,  за  да  можем  да  ги  прочетем  всички.

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Плащаш си съответната цена и ги получаваш в най-чист вид от самият американец!!!
Мисля , че не става въпрос кой ще "успее" , а кой ще си плати за книгата му!!!
 :yes: :yes: :yes:

ritchie:
Добре,  аз  като  нямам  съответния  опит  в  такива  международни  парични  преводи  и  съответно  доставки.  Съм  готов  да  платя  на  българин,  който  вече  го  е  закупил  от  американеца.

pach:

--- Цитат на: ritchie link=topic=1087.msg20257#msg20257 date=1235727322 ---Добре,  аз  като  нямам  съответния  опит  в  такива  международни  парични  преводи  и  съответно  доставки.  Съм  готов  да  платя  на  българин,  който  вече  го  е  закупил  от  американеца.

--- Край на цитат ---

Шшшшшш, ;) нали си патентен специалист!?
А авторските права!!! :yes:
Мисля ,че всички разбрахме какво искаш... :swoon:
 ;) ;D

ritchie:
Да  прав  си !   Но  в  случая  авторските  права  няма  да  бъдат  засегнати,  защото  копирането  и  разпространението  на  информацията  не  с  комерсиални  цели,  а   само  за  лични  нужди  не  е  нарушение  на  закона.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия