Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
ritchie:
Ако някой успее да свали иструкциите на американеца, нека да ги качи тука, за да можем да ги прочетем всички.
pach:
--- Цитат на: ritchie link=topic=1087.msg20249#msg20249 date=1235722789 ---Ако някой успее да свали иструкциите на американеца, нека да ги качи тука, за да можем да ги прочетем всички.
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Плащаш си съответната цена и ги получаваш в най-чист вид от самият американец!!!
Мисля , че не става въпрос кой ще "успее" , а кой ще си плати за книгата му!!!
:yes: :yes: :yes:
ritchie:
Добре, аз като нямам съответния опит в такива международни парични преводи и съответно доставки. Съм готов да платя на българин, който вече го е закупил от американеца.
pach:
--- Цитат на: ritchie link=topic=1087.msg20257#msg20257 date=1235727322 ---Добре, аз като нямам съответния опит в такива международни парични преводи и съответно доставки. Съм готов да платя на българин, който вече го е закупил от американеца.
--- Край на цитат ---
Шшшшшш, ;) нали си патентен специалист!?
А авторските права!!! :yes:
Мисля ,че всички разбрахме какво искаш... :swoon:
;) ;D
ritchie:
Да прав си ! Но в случая авторските права няма да бъдат засегнати, защото копирането и разпространението на информацията не с комерсиални цели, а само за лични нужди не е нарушение на закона.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия