10 март 2009 г.
Той очаква много от електронния монтаж вариант тип PWM направено изключение Разван TI след моя идея.
Така че днес, dioramas влезе RK. Аз ще се върна след няколко дни, историята и съответните обяснения. Ще бъде много работа, защото тя включва много други промени и модификации на обясненията на сайта вече не съществува. След изпълнение, аз ще публикуваме подробности и функционалност филм ...
Но факт е, че аз правя с тази идея, въпросът за осветлението на локомотиви и вагони в неподвижно, в аналогов. Да приятели! Имам фарове и теснолинейка, по аналог, по време на пост, като се започва и спирането на стъпки, вторият етап е въвеждането на звука при скорост на двигателя, в зависимост от това ... всичко аналог! И ще дам информация за разходите по изпълнението на тази идея.
Всъщност, ти се прилагат два метода. За раздела на железопътните от интериора, която преминава през гара Blumenberg, че използването на система, основаваща се на няколко модулация, че ще бъдат секторите, в този раздел. За външно съединение, ползвам една идея, взети от Разван, които ще говорят в точното време.