Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
prognosis:
Еврика! Skipping баланс! Не мога да повярвам колко е просто!
Ние всички знаем колко досадно може да бъде в нетрезво ratushca баланса на колата. Следователно имаме проучен въпроса, ние в сравнение с другите двигатели и открих един много прост разтвор в ръка и посмял някой да се разглобяват локомотив.
prognosis:
кола модификации VT 135
Аз възобнови работата по възстановяване automotorului VT 135. Аз redid цялото предаване на друг проект с един-единствен орган за двете редуктори, моторни 060 и DA Tillig pinioane от Rivarosi
prognosis:
08 май 2009 г.
Завърших и подобрена тракция механизъм на automotorului VT 135 и аз се завтече тестове по основните пътища в dioramas. Сега върви напълно безопасно и ще остане така. Следвайте обзавеждане и интериор осветление. Аз афиш два часа филми с оборот в някои проби и снимки на нови подобрения върху диорама. Опитах се да се подобри имиджа на растителността и скоро ще започне работа по приложение модул, модул, който ще бъде равен брой гласове, станцията на въглища и вода, A обръщател за пара и цех за поддръжка проливат дъга.
prognosis:
В семинара PanArin пристигнали скоро електрически локомотив BR 140 от Roco. Доставчикът е Obiwan, локомотив много достъпна цена.
Sitemului осветление, но има много недостатъци. Дълги призми, до Управителния съвет, което води до загуба на интензитета на светлината и разсейване на светлината в кабината на полет и предишната. Така че аз redid монтирането на осветление на горещата leduri бели и червени, в зависимост от посоката на движение.
Pentr първо ние коригира продължителността на призми за влизане в първата оптични изолация (до първия разделител стена таван на борда).
Тъй като след първите тестове се установи загуба на сигнала светлина в размножителен кабини и в преувеличени, ние снадка призми с фолио станиол кухня. Отново сме изолирани ръбовете с черни самостоятелно към светлината вече не избягат освен призми.
На борда Направих верига дъска, на която ние засадени ledurile в antiparalel две по две, зареден лампи серийно с оригиналната публикация на дъската резистор. Лампи са поставени на места по схема борда, така че ние не може да доведе до стопяване на тялото, ако overheated.
Макар че изглежда просто и лесно да направите, проектиране и намирането на оптимално решение за този локомотив е продължило достатъчно дълго, защото complesitati и оптична sinuozitatii премаршрутиране ръководство. И накрая, резултатът е много добър. По-малката налягане прилага само преди напускане на помещението, осветлението се обърна. Не е слама разпрострат на вълната на светлината в кабината преди, както и шофиране в бял топла светлина върху ходене напред.
prognosis:
Накрая успяхме да се приложат на практика променя тракция локомотив. Аз заменя оригиналния двигател с един Tillig назад мен в този момент локомотив писти с други подобни скорост, същият прилага напрежение. Промених шасито и soclul твърди за нов двигател и по-големите по-мощни. Първоначално аз исках да се сложи двигател Roco в 5 поляците, но това е прекалено много като него може да се адаптира ефективно, без това да повлияе prindearea полето на Локомотив шаси. До след като избра да се назад моторно на Германското Xerox, размер приемливи. По принцип е със същия размер двигателят на китайския Piko BR 01/03, но е по-здрава, с по-мощни магнити и бронзови bushings на nuca, безшумен на въглища, които могат лесно да бъдат заменени.
Ето и малко филма текат в тестове ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия