Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
prognosis:
August 28, 2009
I finished and board control box. Console is ready and fully functional. It connects easily just plug in the slot for introducing slides open the back of your computer as a regular keyboard. Console is checked and tested in the game and works to switch diese locomotives, electrical and mechanical (automotive).
Here you have a small test movie with automatic fire only made the final presentation in the box ... The first version of the adapter, the one below, it will suffer some changes. I make buttons as in it, and I will offer for sale.
http://www.youtube.com/watch?v=CRvalrub7NA
prognosis:
We labeled control panel. And I played much, much, more! Now it is a pleasure!
prognosis:
FOR REPRODUCTION console
I redid the calculations based on new sources of materials (buttons, plastic, wiring, etc..) And give the command console in version 2, in the box and labeled at a price of 50 euros plus shipping. Those interested can contact me by email or PM. Execution duration 6-7 days. Payment in advance or by money order or in shown on my account
prognosis:
Електрически Локомотив СТАЕН 140 Roco
Локомотив пристигна от Obiwan, това недостатъчно осветление. По-голямата част от локомотивите на широк хоби. Откакто той дойде ние решихме да се намеси в него. Следват няколко опита за системата на локомотива е много странно и сложно. Дълги призми, светлина отделения дифузия в тавана и др., Което води до загуба на интензивността на светлината. Ние решихме, въз основа на LED осветление преконфигуриране. Ние коригира дължината на светлината, ръководства за текущи нужди.
Те първоначално беше там от магазина на различни, но близо до други "краде" светлина индукция. Ефектът е като светлината се разпространява в посока на движение на червен светофар преди и обратно. Това е почти дизайн грешка, която аз открих как да премахнете.
Направихме много промени на светлината, предназначени за употреба и аз една допълнителна табела, че се намира изисква LED светлини.
Накрая, след всички интервенции, фаровете осветяват книгата, прилагани от най-малкото напрежение релси, преди да напусне мястото.
prognosis:
Откриване посоката на движение в BLA
Всъщност проблемът за откриване и посоката на движение ме е грижа за мен. Откриването на малки и мощни магнити, магнитно аз repositioned локомотива от дясната страна, някъде заедно с външната страна на линията. Успоредно с това, на всеки светофар, сега от две тръстика релета от всяка страна на реда, непосредствено до пистата. По този начин всеки блок един детектор в зависимост от посоката на движение. Релета лесно се компенсира един от друг и команди са предоставени на реле, което действа в зависимост от индуцира магнитен първото реле, които автоматично се блокира за няколко секунди на втората и така определя посоката на движение. АЗ имам използван вариант. Сложих на локомотива по някои от тях, не два магнита от всяка страна, но само един. По посока на движението. Ако цирка с локомотив в друг смисъл, само за връщане или позиция, линия магнит много лесно. Как направи това? Ами магнит е свързан локомотив. Залепих дъното rezetvorului една малка част от тънка дъска за всяка страна, и само привличане ... ataseaja магнит. Fiereste както е вярно и за веригата вече програмирани, тъй като диорама в Slobozia. Ако играете с дистанционно управление, назад и напред, както искаш, след това опция две детектори, както по-горе е най-добрият ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия