Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (61/125) > >>

pach:
 :good: :good: :good:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1087.msg28752#msg28752 date=1253875238 ---
Dear friend ,

it is so sad for us to know about health problems ,

deep in our hearts we wish you happy end

we trust in it !!

Don't be sad - just believe - the trains will waiting for you ,man !!

WISHING YOU WELL !

--- Край на цитат ---

Good luck!!!

EMPEROR:
Dear friend,
It is really sad to read those words...
I believe every person in this forum shares my thoughts, and I wish to thank you for all that you have contributed to this site! Although I didn't write much in this thread it was always a pleasure to read and see the links and pics that you have posted.
We all wish you the best with your health and we will keep our fingers crossed for fast recovery! We all will be waiting for your return, as we don't want to think of any other way! We will all hope that your health issues will be left behind as soon as possible as just a bad memory!
Much love and best wishes from all of us to you - our friend!

piko1:

I don't know what to write  it is so hard restrain my tears
you can't give up now it is too early to give up so little time you was here among us
struggling to keep going fight life is full of pain, suffering and struggle you are unadulterated Modeller your truly love
Railways steams from you with each character in each of your material's ...
everything goes so fast in front of my eyes first meeting with you page every spent hour reading every line that you wrote
if you do not come back from the hospital it will be a tremendous loss because this day we will lose an incredible man
friend and a true Modeller who share his experiences with others who always answer your questions
I sincerely wish to you that on the other side to get what you didn't had here we will never forget you nor forget your page

That reminds me of that phrase: "It's to sad he won't live but then again who dose"

piko1:

--- Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg28745#msg28745 date=1253872282 ---Здравейте скъпи приятели

Кризите в последно време винаги ми напомня, че здравето ми се влошава със всеки изминал ден. Аз подготвих това писмо което пускам както на този сайт така и на другите, 15-20 където участвам, . Скоро ще вляза във болница понеже вече не мога да се държа на краката си , Снощи разглеждах колекцията си от филми всичко което е снимано за  Диорамта  има клипове които пуснах на саита
 trenulete.info в  5 часа, когато вече съм изтощен . Исках само да не загубя трудът си и любителите да могат да се насладят на филмите
Намерихме няколко от периода в който диорамата все още се формираше в съзнанието ми  В действителност, в началото имаше само една дървена дъска, по която се движиха само няколко влака за проба Ние направих ме ревюта на така обичаните от нас локомотиви а трябваше и да се разделя със част от фонд диорама за да успея да постигна мечта си от детинство. последните две години работих по  диорамата тя ми бе убежище от болестта и моята pupta (това нямам как да го преведа) исках да се обучавам много лесно
За съжаление кучката ме пребори , оставям Спомени и Сълзи Спомних си как ръцете ми трепереха когато взимахме всеки един от локомотивите от страх да не падне или да се удари. И като финал не толкова стресиращо искам да кажа Сбогом ако това се случи
и не се върна от болницата в която отивам заради болка болка която ме кара да не желая да се върна
ако харесвате работите ми имате любими видео клипове ако диорамата ви кара да мечтаете то аз съм постигнал целта си
надявам се семейството ми да реши най доброто за диорамата ми когато вече ме няма
Така приятели Сбогом блогодаря на тези които ме подкрепяха благодаря и на тези които ме подпомагаха 

за последен път ви каня да посетите сайта ми за да видите Филми от началото на диорамата ми
http://trenulete.info/primul-film-facut-pe-placa-viitoarei-diorame/
http://trenulete.info/category/filme/epoca-dioramei/
http://trenulete.info/category/filme/chanal-mogulus/

--- Край на цитат ---

koceto_sh:
i wish you all the best dear hobby friend ! let god grant you with the health of thousand bulls and the power ot 1000 horses !  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия