Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 234361 пъти)

prognosis

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #615 -: 11 Юни 2014, 11:37:01 »
Multumesc pentru vizita frumoasa! :yes:

ritchie

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #616 -: 11 Юни 2014, 12:14:57 »
Личен  подарък  с  посвещение:

Два  интересни  обекта  в  Свобозия:

Реконструирана  парна  машина  от  1870 г.

и  Айфеловата  им  кула,   която  е  54 м.  висока,  колкото  18  етажна  сграда :
ritchie

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #617 -: 11 Юни 2014, 12:17:47 »
Ne pare rău pentru includerea târziu, dar până astăzi am așezat deja în jos și de a scrie câteva rânduri. Deci, totul a început într-un rând:
În primul rând, aș dori să subliniez faptul că una dintre activitățile clubului prioritetiete Plovdiv modelare feroviar este dezvoltarea cooperării internaționale cu cluburi similare. După Grecia, Turcia și Germania au venit colegii din România de a stabili contacte mai strânse.
 
Așa că am decis în drum spre Iași, unde am fost invitat pentru a da 14 zile cursuri la universitatea locală, pentru a opri în Svoboziya (sud-estul România), cu vechiul meu prieten Arin Panait, care aici este familiarizat cu prognoza porecla.
Trebuie să spun că o astfel de primire călduroasă și un bun venit consistent, nu a fost prezent mult timp în urmă că mulți îi mulțumesc!
 
Orașul nu este mare, dar foarte frumos și repede a găsit adresa de Arryn în cartier în parc, aproape de care a inchiriat un hotel.
Am fost întotdeauna încântați de a comunica cu oameni interesanti si Arin este mai mult decât interesant. Ea vorbește limba engleză nivel destul de decent, astfel încât comunicarea noastră nu a fost o problemă și în cazul în care a fost necesar să se angajeze și română.
În jurul lui nu a fost mereu povești interesante și neobișnuite că țara noastră nu se poate întâmpla, și în timpul limitat de șederea noastră, am fost în stare să învețe destul de necunoscute pentru mine lucrurile.
Spre marele meu regret în 2011 el a vândut modelul său, pe care le admira, o bancă care a luat să-l folosească pentru reclame. Modelul apare în prezent în centrul de sport din Bucuresti.
Acum este ambiția de a face un nou mai bun model de temă urban, cu tramvaie de operare de la toate epocile și orașe din România, pe care el însuși a definit deja de lemn, metal și plastic. Vom urmări cu interes dezvoltarea și acest proiect!
 
Ceva timp în urmă, un elicopter este pe acoperișul blocului în care la ultimul etaj, al cincilea de viață Arryn și a familiei sale. Plafon este podanen și apa de ploaie amenință să daune încă acolo în modelul vigoare. Bine că guvernul ia urgentă de a organiza repararea acoperișului, iar acum blocuri-le ca noi.
Arbore genealogic foarte Arina este mai mult decât curios. Se pare că el este sfert bulgară, greacă trimestru, sfert german și un sfert român. Acest lucru a oferit o explicație pentru diverse talentele sale. Se pare ca peste tot a moștenit ceva important, care a contribuit la marea lui bunătate și cordialitate, care-l admira!
 
Spre marea mea surprindere și plăcere, este Okaka că Arina au alte hobby-uri identice.
Acesta este, probabil, cel mai bun din România modelator Dai-turnate și colector, respectiv. Clarificare: hobby-ul său se ascunde în mod constant modele gata de masini de metal, în principal în M: 1/43 dintr-un brand de cult Dacia, Aro si Roman. Pe site-ul său este descris pas cu pas într-un stil foarte captivant: http://arin.panait.net/
Într-adevăr nevoie de un cadou mare și răbdare pentru a obține aceste rezultate frumoase.
Soția sa este un jurnalist și editor al săptămânalului local.
 
Și multe lucruri mult mai interesante se poate învăța un bărbat!
Vreau să exprim marea mea recunoștință pentru gazde.

prognosis

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #618 -: 11 Юни 2014, 13:54:31 »
Multumesc prietene! &bgflag

prognosis

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #619 -: 02 Август 2015, 07:49:27 »
https://translate.google.com/translate?sl=ro&tl=bg&js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Ftrenulete.info%2Fmacaz-mecanic-scara-143-printat-3d%2F&edit-text=&act=url


1/43 мащаб 3D печатни механичен превключвател
 
02 АВГУСТ, 2015 БЕЗ КОМЕНТАР
Scale 1/43 бавно заменя моята страст trenulist тема.

Това не е, защото сме предали H0, а просто защото аз вече не отида очите и ръцете.

Не е същият човек, който е построил диорама в Слобозия.

Девет години са минали над мен. Аз нямам същия търпение, сръчност и прецизност.

Тъй като няма страст пътен смъртта, аз отидох да десетобалната подходящ конструктивно със способността ми. И не само това. I адаптирани към съвремието и технологии.

Благодарение на Виорел Spinu и в този случай си RoboFun Румъния , ние сме приети 3D технология. Все още съм начинаещ и практика. Но тъй като сме се научили да MESTER влакове в H0, така учат и печатни техники или проектиране и манипулирането на софтуер, за да се отпечатат.

Мината на машината, а 3D Prusa I3 се окаже от голяма полза за моделисти коварен влизане мен.

След като започнах плахо с няколко парчета, за да се подобри производителността на принтера за работа и като титуляр при преобръщане с нажежаема жичка или светлина стойка , отидох да ми тролейбуси производствени линии, подобни на известния Bucegi на отминали времена. Защото моят количка работи на батерии, така мащабни линии A (32 мм) са скъпи и трудни за намиране, Търсих в мрежата, намерих някои самостоятелно , че сме изправени пред използваема размер ми и аз започнах 3D ги отпечатате.

Първо ние отпечатани няколко договорени покупки с различни размери. За да получите нещата тяхното последващо боядисване, ние комбинирахме различни нишки, за отпечатване на черни и сиви метални греди за печат линии. "Търговия с нажежаема жичка шрифт пауза-автобиография" The техника успях да дръпнете някои реалистични елементи. Имам печатни и терминал, всички от същия източник отново и увеличаващ до 1/43.

Следващата стъпка беше предизвикателството за производство на механично превключване функционална 3D печатни, предоставена от същия създател 3D , която намерих много близо до модела в нашата страна. Не съм казал всичко, но мога да кажа, за да отпечатате и монтирайте го функционална в първия опит. Все пак има място за подобрение и ще продължи с неговото подобряване, ако здравето ми позволява.mill

 • Гост
 • Trade Count: (0)
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #620 -: 04 Август 2015, 01:32:44 »
 :drinks: :good:

P*S * Nu mai vorbi despre moarte  :hi:

Ivo Nedkov

 • Trade Count: (16)
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 1163
 • Рейтинг: 177
 • HO, София
Re: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
« Отговор #621 -: 21 Септември 2021, 08:27:11 »
Миналате седмица докато сърфирах из youtube, попаднах на канала на нашия румънски комшия Prognosis:
https://www.youtube.com/user/PR0GN0SIS/videos
Прегледах клиповете, и явно е спрял да се занимава с жп моделизъм
и е започнал да колекционира и ремонтира модели на камиони, джипове и коли.