Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия

Среща във Владо на 14.12.2008 г.

(1/3) > >>

Vlado:
Вчера в много тесен кръг се събрахме у нас. Всъщност тази среща не е новост, а си е направо традиция, защото се събираме така от има-няма две години. И тъй сговорната дружина бе, както следва: моя милост, Vaskopf, Pavel_75, spas_tf, Tatcho, misho_tabakoff и ivo. Малко, но от сърце! Както обикновено всеки носеше по нещо за каране и нещо за показване. Да не говоря, че точно това е и мястото за споделяне на проблеми и задаване на въпроси, а такива никак не липсват на всеки, било то моделист или колекционер. Аз пък нямаше какво да нося - макетът ми е винаги добра основа за подсигуряване на събитието.
И така към 16,30 ч. почти в пълен състав (EMPEROR не можа да дойде, защото бе на работа) започнахме веселбата. Тази вечер какво ли не видя този макет! То не бяха парни, не бяха други локомотиви, а вагоните - безчет. Приказката също вървеше, като всичко бе гранирано с доста напитки и мезелъци. Както каза някой, когато сме най-зле, така да сме. Всичкият този "рахат" продължи до към 20,00 ч., когато по живо, по здраво всички се разотидоха, всеки със своя интерпретация за преживяното.
Очаквайте съвсем скоро и снимки.
:) 

ivo:


pach:
 ;D ;D ;D
Аааа , хубаво , хубаво , само не разбрах - на Албена ли да се обадим , та да видим гара панагюрище на живо !?
 :P ;) ;D ;D ;D

Vlado:
На Албена, на Албена! ;)
Гарата я предадох вече на собственика й и само и единствено от него зависи кога, къде и как ще я покаже пред публика. Но съм сигурен, че скоро ще я видите на живо. Интуицията така ми подсказва. :)

EMPEROR:
Ами ... и аз като гледам в стъклената топка ... май май верно ще я видим гарата скоро  ;D

А колко ме е яд, че не можах да присъствам ...  :'( :-\ :-X :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия