Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07 серия на БДЖ
misho_tabakoff:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg36032#msg36032 date=1266229727 --- ;D Офкорс! :im_so_happy:
--- Край на цитат ---
Казва се "офкорс, естествено, не ставай смешен". :lol: :yahoo: :pleasantry:
pach:
А сега де...последно "тампонен" или "сито" печат щото двете технологии са коренно различни??!?!?!? :scratch_ones_head:
piko1:
ми тампон пише ама това в скобите си е мое :lol: забравих да го махна от там
ето тук е обяснено по подробно
http://en.wikipedia.org/wiki/Pad_printing
Vlado:
По единият или по другият начин - все тая, все трябва помощ от фирма, оттам и пари за изработка и т.н. Сещате се! Ама то с трици маймуни се не ловят! Като съм се хванал с това хоби, ще трябва и да изваждам. Що пък не взема да събирам кибритени кутии или кърпички, или пък нещо друго... :swoon:
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg36057#msg36057 date=1266238616 ---По единият или по другият начин - все тая, все трябва помощ от фирма, оттам и пари за изработка и т.н. Сещате се! Ама то с трици маймуни се не ловят! Като съм се хванал с това хоби, ще трябва и да изваждам. Що пък не взема да събирам кибритени кутии или кърпички, или пък нещо друго... :swoon:
--- Край на цитат ---
Знам от къде Адри ни предлага ...салфетки!!!
На мен напоследък западняците ми опаковат именно в ...салфетки!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия