Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 07 серия на БДЖ

<< < (40/62) > >>

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg36032#msg36032 date=1266229727 --- ;D Офкорс!  :im_so_happy:

--- Край на цитат ---

Казва се "офкорс, естествено, не ставай смешен". :lol: :yahoo: :pleasantry:

pach:
А сега де...последно "тампонен" или "сито" печат щото двете технологии са коренно различни??!?!?!? :scratch_ones_head:

piko1:
ми тампон пише ама това в скобите си е мое  :lol: забравих да го махна от там

ето тук е обяснено по подробно

http://en.wikipedia.org/wiki/Pad_printing

Vlado:
По единият или по другият начин - все тая, все трябва помощ от фирма, оттам и пари за изработка и т.н. Сещате се! Ама то с трици маймуни се не ловят! Като съм се хванал с това хоби, ще трябва и да изваждам. Що пък не взема да събирам кибритени кутии или кърпички, или пък нещо друго...  :swoon:

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg36057#msg36057 date=1266238616 ---По единият или по другият начин - все тая, все трябва помощ от фирма, оттам и пари за изработка и т.н. Сещате се! Ама то с трици маймуни се не ловят! Като съм се хванал с това хоби, ще трябва и да изваждам. Що пък не взема да събирам кибритени кутии или кърпички, или пък нещо друго...  :swoon:

--- Край на цитат ---

Знам от къде Адри ни предлага ...салфетки!!!
На мен напоследък западняците ми опаковат именно в ...салфетки!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия