Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07 серия на БДЖ
Adrian:
o ne , защо се изпусна - заради такива като вас цените на струните се вдигат, а 3-та не мога да си намеря с месеци !! :diablo:
ivo:
Да съживя тази тема. Проекта е съвместно с Влади :) По отстраняването и добавяне на елементи :) той ще разказва.
Боята е на www.elita.de (по RAL е, нанася ce лесно и покрива отлично)
Табелите и тампонния печат са поръчани вече. Изпълнението им ще е от www.astra-t.com
ivo:
Днеска завърших боята на близнаците. Вторник отиват на тампонен печат.
ogiegp:
Много добре изглеждат. :good:
Тези дни си изрових от архива и аз "Людмилката".Освен да ми дадете номерата на боите и да действам и аз-смело и безотговорно :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
И да не изхвърлите тампон печата :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Току виж и аз го ползвам :lol: :lol: :lol:...........мастило къде де диря само :mda: :mda: :mda::blush2: :blink: :lol: :haha:
Vlado:
Точно така трябва да се действа - смело и безотговорно! Иначе БГ модел цъ. Преодолява се стреса от "негово величество моделът", от неговата цена, качество и пр. и се ПРАВИ бг модел. После кефа малцина го знаем. Но дано станат повече!
За сведение обмислям варианта на конференцията да споделя опит как се прави седмица нагледно, на място, с директно моделиране. Дано има интерес! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия