Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 07 серия на БДЖ

<< < (6/62) > >>

Vlado:
И до там ще стигнем. Търпение и топла храна!  ;D

Vlado:
Корубата е опоскана (оголена) до последен детайл. Сега е наред запушването на излишните два прозореца и на покрива - двата излишни отвора от малките вентилатори. Някой да има идея от къде да намеря пластмасов лист с дебелина 1,6мм? Трябва ми такъв с размери не повече от 50 на 50 мм.

pach:
Огледай се  у дома - знаеш колко пластмаса имаш...???
Пробвай от кутия за СD - но задната (черна част) тя май е точно с тая дебелина.Въобще огледай се бре човек , пластмаса от какви ли не опаковки има , все някоя ще е с нужните физико-механични качества и дебелина.Виж за размера си търси два пъти повече поне , щото трябва да пробваш , за избягване на недоразумения от вида  "гадно" се реже или "не хваща" лепилото...
 ;D

П.п. ...абе ти кога ще си купиш фото , че да снимаш етапите тук и въобще (направо ме е яд че не мога да видя корубата оглозгана..)
 ;D ;D ;D

jopeto:
Мога да ти услужа с лист, дебел 1 мм или 2 мм.   

zazo:
Точно за подобни цели от практикер си купих комплект пластмасови шпакли. Едни малки жълти са. ме бяха скъпи. Пласмасата се обработва лесно, но е достатъчно стабилна, за да не се огъва прекалено. От Била си купих пластмасова кутия за храна, която също мисля да използвам за подобни дейнсти. 3 лв. струваше, а е бая голяма, демек бая неща може да се изрежат от нея.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия