Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 07 серия на БДЖ

<< < (55/62) > >>

Vlado:
Миро, благодаря за снимките! Точно на мястото са си.

Митко е прав! При подготовката ми за направата на моделите на 07-ма серия (че и след това), се уверих, че отделните машини имат много разлики по между си, например в решетките на покрива, в пясъчниците, в плуговете, буферите, и пр. Но тъй като държахме нашите модели да могат да карат и пътнически влакове, избрахме само номера на модернизирани машини. Те пък нямат външни пясъчници (благодаря на TANO за забележката!), от който вид са използваните за преправяне немски модели на Людмила (но няколко истински седмака от по-горните номера от серията имат такива). В допълнение трябваше да изберем единия номер на локомотив да отговаря на такъв с по-малко решетки на покрива и... стана малко каша или по-точно мишмаш, но, вярвам, това няма да развали общото впечатление към моделите ни.

Adrian:

В никакъв случай - моделите са прекрасни и галят сетивата !

mgirginov:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1095.msg83787#msg83787 date=1352984326 ---

В никакъв случай - моделите са прекрасни и галят сетивата !

--- Край на цитат ---

Натегач!
 :pleasantry: :lol:

Vlado:
Нагледен пример за по-горе казаното от мен:

Решетки:

Без:

Със:

Пясъчници на талигите:

Със:

Без:

Буфери:

Кръгли:

Правоъгълни:

Vlado:
За да съм честен със себе си, но най-важно честен с вас, ще призная, че има и други разлики, но тях не ги смятам за толкова съществени или поне за такива, които да правят моделите безкрайно далече от техните големи събратя.  :hi:

п.п. проблемът нар. "буфери" е поправим и в скоро време ще бъде отстранен...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия