Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07 серия на БДЖ
zazo:
Това би било прекрасно, но не работи за жалост. Истината е че който се хване, трябва да "разчепка" модела до край. Тук проблема е че понякога липсват познания и съответно определени подробности се пропускат. Съвсем друг е проблема с липсата на информация, снимки и чертежеи. След това вече идват съзнателните компромиси, какво ще направиш и какво ще пропуснеш. 07-ма може би съвсем логично предизвика полемика, защото за нея информация снимки и чертежи има в изобилие и тук вече различната степен на склонност към компромис води до различни гледни точки.
stefanbaikov:
Никой не съм зачеркнал Зазо, просто казвам, че не съм виждал други модели направени от други моделисти и това е така. А 55 серия на слави е много добре направена , но няма заводски вид и за това не е в класацията. Тук говорим за само за модели които имат заводски вид.
liro4605:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=37794&AlbumId=139313
Още снимки на 07 и мисля вече има и от 3те доставки.Не са ли достатъчни ще правя овър-енд овър-енд овър........
Vlado:
Експериментът продължава:
В своя завършен вид моделите могат да имат някои (понякога съществени) различия в сравнение с техния реален еквивалент.
emilchaushev:
Булгарише бонбонише.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия