Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
mitko359:
БДЖ вагона на 18 страница какъв е спален , пътнически или рестурант? Доколкото видях излиза януари месец и искам да го поръчам при Жоро но незнам каталожния номер.
hristo:
Гледам, че и двата БДЖ вагона тип Halberstadt (Art.N 74795 и 74796) ще се произведат ако се събере поръчка до 31.03.2011. Имайки предвид, че на немците надали са им изтрябвали БДЖ вагони, то основната бройка би трябвало да дойде от нас.
Дали да не се влезе в контакт ( може би наистина Жоро) и да се разбере каква е исканата от тях бройка за пускане на производството. Така ще може да разберем дали сме в състояние на съберем бройките.
На мен например тези вагони не са ми слабост, но при положение, че има възможност за нов БДЖ вагон, бих окомплектовал един влак.
mitko359:
А аз мисля че това 3.2011 означава че тогава ще ги пуснат в производство.Поне така е в каталога на пико. :pleasantry:
staff123:
Ето го с по добро качество.
:)
http://www.tillig.com/deutsch/downloads/2011-H0-NH.pdf
liro4605:
Определено проявявам интерес.Влака който карах днес беше с 46та и 1бр смесен А+В 4бр В и фургон.Даже съм наснимал какви са разликите по вагоните в означенията,но незнам в коя рубрика да ги сложа.Тез с точно тез надписи са от първите който дойдоха.Това си е точно влака за 46ката-типичен бургаски влак :locomotive: :pogranichnik:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия