Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (42/123) > >>

Adrian:
Зазич , я кажи кои са грешките в РСВето на Тилиг ?

gzo:
Mного е дълъг ! Дано нямам проблеми в завоите  :blink:

Best Ripper:
Като всяка нормална фирма Тилиг изобщо НЕ се сеща за нас. Просто като бивша ГДР фирма правят неща от ГДР. И понеже ние тогава купувахме същите неща, които ги имаше и там, та затова просто и сега намазваме. И не мога изобщо да разбера схващането на някои хора тук, че стратегиите, маркетингите, пазарните виждания, оценки и срокове за реализацията на отделни модели от всички производители трябва обезателно да се въртят около личните прищявки на отделни местни мераклии, които мрънкат периодично за 2-3 бройки максимум...  :stop:

За последен път моля за нормален изказ и отношение!

Vlado

zazo:
За съжаление Венци, си абсолютно прав.

daddy_g:
И аз съм напълно съгласен с Венци и Колето...просото сме много малко, за да се пуснат повече БГ модели. Интересно защо Шкодите които са доста разпространени в Чехия например така и не ги пуска никоя фирма. Айде от време на време се появи някой друг наш вагон...ама от страна на локомотиви..тука вече идва и проблема с цената..
Определено с Митко сме решили да пуснеме БГ локомотиви, всичко опира до средства за инвестиция.
Но малко по малко (все пак гледаме и семейства) сме решени да се бориме..хобито ни е интересно и занимателно и според мен трябва да се развива в България...Колеги предлагам да не цапаме повече темата с размисли и страсти...Търпение му е майката

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия