Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (110/123) > >>

TheJackal:
Преди време Ви споделих как процедират от ТИЛИГ, но някой "разбирачи" изписаха доста мисли след мен. Явно съм бил прав! Аз също чакам от близо 7- 8 години ТИЛИГ да произведат чиста BR 52 DB в трета епоха, правят я в разновидностите и в DR в трета и четвърта, ама за мен, "моята" все още я няма и няма. Търпелив съм ще чакам. Някъде прочетох, че се подготвя за 16 пинов декодер, а не както е с 6 в момента. Истината е някъде в търпението! В хобито е така! Предполагам, че точно и за това е спряна поне за 1 година, докато самите те от ТИЛИГ не са на ясно, какво точно са сгрешили, след като много от Вас са им писали, както бе споделено тук.  :hi:

Жоро:
Павка, ако разрешиш да ти отговоря все пак  :)
Цитирах част от циркулярно писмо на Тилиг.

pach:
Ненчев ще успее!!! Става все по-добър!!!
Има времето (но да е търпелив), хъса и възможността да го направи!!! Почти всички известни малки фирми са тръгнали към
успеха като него. Е, може да са били по-знаещи и развити хобисти,
но искрата и у Ненчев вече е разпалена, а с наша помощ, ще се научи и успее да ни задмине дори!!!

Алберт модел продадоха 199 модела, но в момента има
на склад и в България. Тоест вече пазара ни е наситен.
Най-много да продадат още 99 за три години, щото са в комплект от по два де.

Локомотива в липето е изчерпан, но тепърва ще се появява в другите магазини. Липето и другите по известни търговци, получават първи за разпространение.Не вярвам АКМЕ да са направили повече от сто БДЖ локомотива. Хайде да са двеста,
но едва ли имат петстотин. На тях им е лесно - ливрея и табелки.
Много показателно е че дори прозрачното легло от
опаковката не е променено. Просто изкарват допълнителните
пари и то щото румънеца ги убеди, че ще има търсене на неговия пазар. Та дори румънците купуват повече от нас...

Като седна на компа ще публикувам снимките на "немската"
българска серия от БДЖ-52. Ще проверя и евентуално за датите, но едва ли са от преди 89-та. Ако искаш такива, мога да пусна евентуално няколко, но ще са въобще с номера от серията но не и
конкретните "немски" номера!?

jopeto:
Едно време, преди някъде 10 години, един човек ви го беше казал, точно, кратко и ясно в точната риторика  "- като не ви харесва, колекционирайте салфетки!"  Не разбрахте ли, че локомотивчето, няма да го има!  Темата е за заключване. R.I.P. - 52-ра серия БДЖ в ТТ!

Mironista:
Амин!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия