Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (113/123) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: pach link=topic=11.msg119713#msg119713 date=1601469267 ---Зазич, в сравнение с онова недоразумение от "Алберт модел",
(закрития товарен пак БДЖ), този поне има може би качество! Тилиг винаги са били  по-добри търговци, отколкото производители...

--- Край на цитат ---
Би ли показал недоразумението от Алберт, че не се сещам ?

pach:
Грешката е моя - недоразумението е същото, но е произведено от "Exact-train" и
смятам, че всеки който е поне малко в час с моделите обсъждани тук и е прочел за кой
вагон говоря, е разбрал, че съм сгрешил. Но това не променя факта за недоразумението.
Променя само взаимоотношенията между някои хора...

ПП. От "Алберт модел" направиха българските хопер-дозатори, които са перфектно произведени.

KRAKOMOBILA:
Алберт направиха и закрити двуосни БДЖ, които аз също харесвам - за това попитах.
 Иначе вагона на Ехакт-Трейн така и не съм го виждал на живо, но не съм сигурен и дали искам... на тази цена.

Също прави впечатление, че цените скочиха и в момента двуосен вагон струва на цените на четириосен преди години, а четириосните са на цените на пътническите с идеално качество... пътническите пък станаха на цените на евтините локомотиви..

pach:
Абсолютно точно за цените!
...то да беше само за моделите - това "вече сме го ручали"!
Както се казва, тъкмо свикнахме и почнахме да купуваме повече и те пак се вдигнаха с ~30%!!!
Проблема обаче е не само при моделите, ами въобще в живота. Тихомълком се вдигнаха цените
с по левче навсякъде по хранителните вериги и кръчмите дори. Услугите също поскъпнаха и въобще като се
замисля, май няма област в която цените да не тръгнаха нагоре. То логично при това ресетиране,
или нулиране на икономиката. И както винаги, пак обикновенните хора (дори и тези дето имаме хоби)
ще платим цената!!! Роби си бяхме и роби оставаме  - напомнят  ни го всекидневно!
А ние се опитваме да живеем нормално, че дори си позволяваме да имаме това хоби!!!

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=11.msg119719#msg119719 date=1601548539 ---Алберт направиха и закрити двуосни БДЖ, които аз също харесвам - за това попитах.
 Иначе вагона на Ехакт-Трейн така и не съм го виждал на живо, но не съм сигурен и дали искам... на тази цена.

Също прави впечатление, че цените скочиха и в момента двуосен вагон струва на цените на четириосен преди години, а четириосните са на цените на пътническите с идеално качество... пътническите пък станаха на цените на евтините локомотиви..

--- Край на цитат ---

...а локомотивите, отидоха средно с по една стотачка напред и "избягаха" от пътниците!!!
 :fool:

zazo:
Незнам, като че ли маркетинговата стратегия на повечето фирми е:
Да издоим чичковците и дедитата с дебели портофейли докато са още живи.  :bad:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия