Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (16/123) > >>

toniemi:
Ей че сте загубени!Не стига че ви  правят вагон в БДЖ,пък и с претенции :diablo:Представете си че утре БДЖ закупи такива вагони!Какво ще правите тогава?Ще ги търсите,ама ще свършат :yes:Все някога в БДЖ ще станат положителни промени,през България транспортни коридори на килограм,ще има нужда от такива вагони.
И второ,ако държите да е БДЖ,какво ви пука че точно такъв нямаме!Аз бих си купил десетина и не ми пука дали ги има в БДЖ-то.Някога може да видим и тт локомотив в БДЖ :clapping:

topalov:

--- Цитат на: toniemi link=topic=11.msg51036#msg51036 date=1292749303 ---Някога може да видим и тт локомотив в БДЖ :clapping:

--- Край на цитат ---

Само така, Тони! Само ти ни разбираш нас, мъчениците!  :angel:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=11.msg51035#msg51035 date=1292748257 --- А иначе да... интересно защо сериозна фирма като Tillig са решили да правят такива измишльотини.

--- Край на цитат ---

Не се чудете на хората :blush2:, те сигурно са се подвели по някой разтурен договор за поръчка на БДЖ вагони за 50 мил. еврИ.  :diablo:

TheJackal:
Пътувайки към София с експреса от Бургас в 05.35 часа, на гара Тулово имаше подобни вагони със сив брезент, пак четириосни, но малко по - къса база, не мога да кажа администрацията каква беше, поради гъстата магла. То и за това влака пристигна с около 40 минути закъснение в София на 09.12.2010 год. Подобни вагони се произвеждат и от "Трансвагон" АД Бургас. Ето сайта: http://www.transwagon-bg.com/ , а ето и снимка с подробностти за самия вагон: http://www.transwagon-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=77%3A2010-03-29-07-41-45&catid=35&Itemid=77&lang=bg  и са си БДЖ! :)

toniemi:
Видяхте ли че го имаме :haha:

Сигурно струва около 70лв в тилиг.

Best Ripper:
И кво излезе накрая - рИализЪма се покри с моделизЪма...  :haha: Но просто "капацитетите" побързаха отново да се изкажат неподготвени..  :clapping: А според мен производителите отдавна можеха да изкарат добри пари, ако пуснат в производство и модели на български локомотиви и вагони /особено парни локомотиви/. Въпреки че локомотивите са примерно поръчково производство, а не масово... Нищо не им пречи да покажат малките серии и немалко от т.нар. "витринни колекционери" ще си ги купят - просто защото ще са рядко срещани модели, а рИализЪма показа, че са били и са на много високо качество и надеждност. Ама такава им фирмената политика, да се оправят... Нали са разбиратели на пазарна икономика... Ние тука да ядем пасти с нашата планова икономика... Макар че лично аз не намирам особена разлика между двете, но да не отиваме с други ненужни дебати...  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия