Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Gervasii:
да е жив и здрав Ebay-а, че иначе ще има да чакаме...........
Mixy:
--- Цитат на: Жоро link=topic=11.msg51048#msg51048 date=1292761805 ---Питахме...отдавна...показаха ни комбинация от пръсти...с преобладаващ среден...
--- Край на цитат ---
А от Tillig поне споменаха ли някакво минимално количество или цена? Или директно показаха въпросната пръстова комбинация?
CaLLlo:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=11.msg51042#msg51042 date=1292755583 ---... "капацитетите" побързаха отново да се изкажат неподготвени.. ...
--- Край на цитат ---
Венци, не бързай да ги нападаш толкова безмилостно, може ситуацията просто да е - Заводът произвежда, но никой не купува. - къде да го видим тогава, освен на сайта на Трансвагон и то ако изчакаш анимацията докрай, аз за малко да го изтърва. А снимките може да са само за оферти към БДЖ, или мостри. Т.ч. може да е точно както ти казват.
KRAKOMOBILA:
Аз пак казвам, че такива вагони на БДЖ не съм виждал. Най-вероятно са произведени за износ и временно са пребивавали в БДЖ преди да бъдат купени. Но все пак - хубаво, че тилиг са направили. Щом им са се купили - начи са добри.
liro4605:
Потвърждавам и аз че такива вагони в БДЖ няма.Има практика обаче такива за износ да се шаблонират с инициалите на БДЖ с цел "......" и зад граница се прешаблонирват за който са си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия