Сметам да изкажа "некои съображения по тоа въпрос", щото тука може да съм новобранец, ама в ецването не съм.
Та за какво иде реч, та дано се поуспокоите малко.
1. Самата изработка (ецването демек), в което влиза и цената на материала (неръждъвейка 0.2 мм) изобщо не ви удря през джоба, защото ВСИЧКИТЕ табелки като площ са само около 2 (словом: два) квадратни дециметра, ако не и по-малко, като цената за тоя вид ецване (с пробиване, ажурно, или двустранно - различно му казват, ама като резултат все тая) е 18 (словом: осемнадесет) лева за кв. дециметър, вкл. материала. Това са поне нещата засега, по-нататък кризата ще каже.
2. За шрифтовете - нещата са толкова малки, че точният шрифт е без значение. Ще бъде максимално близкия, разбира се.
3. По въпроса за мераците в ТТ - май няма да стане. Съжалявам, ама това в НО е възможно най-малкото нещо, което технологията позволява. Оттук надолу нещата просто се стопяват в машината. Може да пробваме, ако ви е толкова мерак, ама гаранция не давам.
4. За филма - той си е ваш, понеже влиза в цената. Само че не виждам как ще си го делите! Ако остане цял, може да се ползва, ама разхвърляте ли го на отделни табели, вече за нищо не става. За повторно ецване, искам да кажа.
5. Почвам файла с табелките във вторник, живот и здраве - ако има нещо ще тормозя Павката.
6. Дайте му поне да ми покаже в какъвто и да е вид това крилато колело на БДЖ и другите неща, дето ги искате, та да кажа дали ще станат и какво може да излезе от тях. Ако не с размер в НО, то поне реалните трябва да ги имам. Да не искате и петолъчка с Георги Димитров на нея? Щото ги помня, имаше ги на парните локомотиви отпред.
Ми това е. Ако има нещо - Павката е свръзка, щото ми е под ръка.