Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (37/58) > >>

Vlado:
Ilfil-e, "Дойдох, видях..." отговорих! Прегледах изображението на мейла и направих своите бележки. :)
Към всички: табелите стават трепач! Никой няма да съжалява от резултата! :)

novobranec:
Като оставим скубането на немската кокошка настрани, нещата по родния райхсбан на тоя етап имат следния хипотетичен вид:

1. Колелото е максимално опростено, защото няма друг начин. Това, което виждате тука, е няколко пъти по-голямо от реалния размер.
2. За табелата важи същото. Шрифтът не е същия, но това не се вижда на практика, още повече че при ецването острите ъгли се закръгляват.

Това е, ако има нещо протестирайте докато е време, че смятам да ги свършвам до довечера.

Vlado:
Ами май бива! Какво ще кажат другите?
Ето го оригинала:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?pid=2697&fullsize=1

zazo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21125#msg21125 date=1237041112 ---1. Колелото е максимално опростено, защото няма друг начин. Това, което виждате тука, е няколко пъти по-голямо от реалния размер.
2. За табелата важи същото. Шрифтът не е същия, но това не се вижда на практика, още повече че при ецването острите ъгли се закръгляват.

Това е, ако има нещо протестирайте докато е време, че смятам да ги свършвам до довечера.

--- Край на цитат ---

На таз картинка нещата изглеждат екстра.

novobranec:
Ха та Гервасий, който копа изкопава! Отдавна съм рекъл, че в нета има всичко, само да знаеш как да търсиш!
С пилето ще се боря после, първо ще довърша нашенци, че още не им е дошъл ред за табелите на депата. Иначе всичко друго е готово. Ама отсега ми мирише на ядове, особено това "Димитровград" да видиме как ще го сбутам. То ще го видите първо вие тука де.
Владо, на тебе и другите може нещата да ви изглеждат добре, ама на мене не! Понеже снимката на крилатото колело я взех оттука и не беше с добра резолюция, резултатът беше съответен. Ама добре че Zazo даде линка към тоя 16.01, та се видях какво съм направил - гума за Формула 1 със спици. Оправено е вече. Ето така:

Забравих да ти кажа, че от голямото БДЖ в 1 кв. дм. се събират 216 бр. - смятам така да ги оставя, за да имате малко резерва ако нещо се обърка после при боядисването или лепенето. Смятам, че не губите нищо като площ и съответно пари, ако се махне един ред остават 207 при поръчка 204, т.е. само 3 в резерва. А на това място мога да събера само 10-ина табели от по-големите. Също така в 1 кв. дм. събрах 216 бр. от малкото БДЖ и 60 бр. от летящото колело. Мислете и казвайте, аз през това време ще ти ги пратя да ги видиш как изглеждат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия