Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
Vlado:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg22455#msg22455 date=1238654852 ---Просто съм безмълвен, убиецо на ножици!
--- Край на цитат ---
Щом ме влече! ;)
С ножицата става добре! При рязането обаче изрязаната ивица се огъва (увива), което налага последващото й изправяне, което обаче по никаъв начин НЕ влияе на табелите, които остават НЕПОКЪТНАТИ - ПРАВИ И ЗДРАВИ, а се огъва само ламарината около тях. Това пояснение давам, за да не се шашкат получателите, че съм им окепазил продукта. Лично гарантирам за резултата!
pach:
Той Любо е прав - със електросекачки също става добре , ама да са от финните де...
Пък те крилата и да се огънат , тъкмо поръчалите ги ще си летят с тях!!! :beee:
:pleasantry:
Vlado:
Ще полетят, та знае ли се... :neo: :drinks:
novobranec:
Леле, как съм го изпуснал това!
Абе Любо, абе чичов, кви секачки бе? Тия табели за депата бълха може да ги носи! А и съм направил там пътечки за закрепване, а не бордюри. Може и със секачки, ама в НО!
И пак казвам, че нищо случайно не пиша тука. И това със скалпелите не беше. Дали пък нямам малко повече опит от вас с тия работи, а?
И пак казвам - не съм от тях. Ако бях, най-лесно щеше да ми е - ма всъщност кво ме интересува като сте си ги платили, режете си ги и с оксижен ако щете!
Нали като се осерете, пак при мене ще кацнете, батювите?
Vlado:
Табелите са готови! Разпределени по комплекти чакат своите собственици. Само че как да се организираме с раздаването? С Лъчо и Любо сме се разбрали, но с останалите?
Днес взех комплектите в работата! За по нетърпеливите работя на бул. "Дондуков" 52. Телефонът ми е 088 737 84 69. Готов съм след обаждане, да се разбера с всеки един за някаква среща наоколо работата ми. Иначе тези дни ще се чуем и уговорим за нещо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия